Čitajmo pod zvijezdama

Knjigeknjižnica u Dugom RatuVeć tradicionalno, od 15. listopada do 15. studenog, knjižnice Lijepe naše obilježit će raznovrsnim programima Mjesec hrvatske knjige koji je ove godine posvećen astronomiji. Vjerujemo da će svatko, od najmanjeg djeteta do najstarijeg građanina pronaći nešto zanimljivo i sudjelovati u nekom od brojnih programa koje organiziraju prvenstveno narodne knjižnice u Hrvatskoj, a da će potreba za knjigom i čitanjem trajati i nakon završetka Mjeseca hrvatske knjige.


ČITAJMO POD ZVIJEZDAMA

Mjesec hrvatske knjige

Izvor: net.hr

Knjižnice u Hrvatskoj obilježit će raznovrsnim programima Mjesec hrvatske knjige 2009. posvećen Međunarodnoj godini astronomije proglašenoj od Ujedinjenih nacija u povodu 400. obljetnice Galileovog prvog korištenja teleskopa, kao i ostalih obljetnica (npr. izdavanje Keplerove Astronomiae Nove).

mjesec hrvatske knjigeCjelokupan program svečanosti dostupan je na www.kgz.hr i programskoj knjižici u kojoj se nalaze popisi događanja kojima će mnogobrojne knjižnice u Hrvatskoj obilježiti Mjesec hrvatske knjige 2009.

Iz ovog izvora građani mogu provjeriti što će se kroz tih mjesec dana događati u njima najbližoj ili najdražoj knjižnici.

Vjerujemo da će svatko, od najmanjeg djeteta do najstarijeg građanina pronaći nešto zanimljivo i sudjelovati u nekom od brojnih programa koje organiziraju prvenstveno narodne knjižnice u Hrvatskoj, a da će potreba za knjigom i čitanjem trajati i nakon završetka Mjeseca hrvatske knjige.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 468 guests and no members online