'Suze ljubavi' za žene liječene na dojci

Tedi SpalatoU subotu je u omiškom Ilirskom sjemeništu održan deveti humanitarni koncert pod nazivom "Suze ljubavi", koji organizira Klub žena liječenih na dojci. Ovim koncertom ujedno je proslavljena 10. obljetnica uspješnog rada kluba koji na širem omiškom području okupljaju 2970 žena. - Na ovaj način iz godine u godinu želimo iskazati zahvalnost svim donatorima koji nam na bilo koji način pomažu u radu - istaknula je Zorica Fistanić, predsjednica Kluba. A što je najvažnije, uvijek iznova pokušavamo ukazati na važnost prevencije i pregleda, kako bismo spriječili ovu sve prisutniju bolest kod žena... U koncertnom programu nastupile su ponajbolje klape ...

TRADICIONALNI HUMANITARNI KONCERT

'Suze ljubavi' za žene liječene na dojci

Piše: Nikolina Tomasović / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

koncertU subotu je u omiškom Ilirskom sjemeništu održan deveti humanitarni koncert pod nazivom "Suze ljubavi", koji organizira Klub žena liječenih na dojci.

U programu su nastupile ponajbolje klape: "Ardura" (Split) i "Neverin" (Kaštel Lukšić) od ženskih, te muške klape "Šufit" (Split), "Tragos" (Trogir), "Sinj" i domaći "Puntari".

puntariPosebno iznenađenje večeri bili su "Puntari", koji su nakon otpjevanoga klapskog repertoara zasvirali kao mariachi i izazvali pravo oduševljenje publike.

Kao poseban gost, sada već tradicionalno nastupio je i Tedi Spalato, koji na ovaj način iz godine u godinu daje potporu ovoj udruzi.
 NAPOMENA:

 Clanak  Osvrt Zorane Vuković na ovaj događaj možete pronaći osvrtovdje

 

Povezani članci

Who's Online

We have 853 guests and no members online