Upisi u dramski studio dječjeg kazališta Harlekin Omiš

Centar za kulturu Omiš – Dramski studio dječjeg kazališta HARLEKIN vrši upis novih članova u 6.sezonu Škole glume namijenjenu djeci od 6 do 18 godina. S obzirom na trenutnu situaciju cijena škole je ostala ista kao i proteklih godina i iznosi simboličnih 130 kuna mjesečno za 2 školska sata tjedno u naknadno dogovorenom terminu (ponedjeljkom ili srijedom). Prijave su u tijeku i možete prijaviti dijete u inbox fb stranice CZK OMIŠ ili sms porukom ili na whatsup br.095/8586 111. Prijava mora sadržavati osnovne podatke: IME I PREZIME DJETETA, DATUM ROĐENJA, IME KONTAKT RODITELJA/SKRBNIKA. Početak sezone, ponedjeljak, 05.10.2020. u 19 h (Otvoreni besplatni sat). Voditeljica škole je dramska umjetnica Ivana Giove Župa.
Napominjemo kako će se probe održavati u prostoru nekadašnjeg Ilirskog sjemeništa koji će biti dezinficiran i provjetravan nakon grupa polaznika. Na ulazu će biti dezinfekcijska sredstva, a roditelje molimo da ne dovode djecu ako su prehlađena, virozna, imaju povišenu temperaturu ili bilo kakve respiratorne tegobe, te da na probe dolaze na vrijeme. Voditeljica kazališta potrudit će se da djeca budu sigurna u našem malom Kazalištu, te da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju bez iznimke.

Izvor: CZK Omiš

Hvala vam na razumijevanju, sigurni smo da zajedničkim naporima možemo omogućiti sigurno okruženje za naše najmlađe kako bi i dalje mogli pohađati svoje omiljene aktivnosti.

Povezani članci

Who's Online

We have 242 guests and no members online