Christmas Design Pazar u Omišu

Christrmas Design Pazar je manifestacija koja će originalnošću upotpuniti adventsko vrijeme u Omišu, a i šire. Ova  manifestacija ima za cilj predstaviti Omišanima nekonvencionalne, originalne dizajnerske proizvode i rukotvorine iz cijele Hrvatske. Manifestacija je organizirana na inicijativu dizajnerice i suorganizatorice Fashion 60 tke - Julije Tomasović i Studenca d.o.o. koji je sponzor navedenog projekta.  Christmas Design Pazar održat će se u subotu 19.12.2015. od 7 h na adresi Četvrt Ribnjaka 17, Omiš – Centar Studenac. Pozivaju se svi ljubitelji mode i originalnoga dizajna, kao i oni koji su zasićeni banalnih božićnih poklona da podrže mlade rukotvorce, dizajnere i umjetnike. Više informacija potražite na Facebook stranici..

Izvor: splitski portal

Na Dizajnerskom pazaru predstavit će se glave koji su osvojile Hrvatsku - Glavatari - Zoo Zid, elegantne torbe bez kojih nećete moći za Novu godinu – Reina bags, kao i bez  Creatia nakita. Ako već niste, zaljubit ćete se u Majine proizvode, a nikako ne možete ni pogriješiti s inovativnim, geometrijskim Lapsus nakitom ili antiDisneyevskim majicama za Nju i Njega – vaša priča.

Ako ste pak odlučili unijeti nježnosti u vaš dom - onda pravac do Vere Art, ili pak malo humora – onda prema Župinim likovima s dalmatinskim urbanim humorom. Kupujete li poklone gastabajterima ili ljubiteljima Poljica, ili pak želite nositi dio povijesti, tada nema dileme – Omiš Originals - omogućit će vam da simbole svoje kulture predstave odjećom i ostalim dodatcima. No, ono što je najvažnije drage cure, žene, majke:  Kako bi i On vidio da ste mislili na njega pobrinula se, leptir mašnama i toplim majicama, Suzana Vuljan design.

Želite li pričom uči u svijet mašte, pokloniti najljepši poklon vašim mališanima, upoznati ih s Hrvatskom književnošću, veselit ćete se  Kasmir prometu. A osim toga, najslavnije Srdele u zimskom ruhu su dovoljan razlog da barem dođete baciti oči i vidjeti nove kolekcije hrvatskih dizajnerskih brandova.