Omiš Summer Treat festival: Prijenos klapskih završnica FDK Omiš 2018.

Nema više legendarnih Gusarskih večeri u gradu na ušću Cetine. Moram to opet i iznova spomenuti - velika je šteta što su se ugasile omiške Gusarske večeri. Lani je pokrenut Summer Treat festival koji je u tijeku trebao bi s više raznovrsnih događanja u Omišu u večernjim satima (i u dužem periodu) trebao ispuniti tu prazninu..  U programu koji traje sve do 5. kolovoza može se uistinu pronaći nešto za svačiji ukus – od dječjih predstava, preko nastupa KUD-ova i klapa pa do večeri s DJ-evima i bendovima..

U petak i subotu, na Omis Summer Treat festivalu prenositi će se Završne večeri ženskih i muški klapa 52. Festivala dalmatinskih klapa Omiš 2018..

Omiš Summer Treat Festival otvara večer Bossa nove

MB

U ponedjeljak, 16.7., na Summer treat festivalu u Omišu nastupaju dugpraćani - KUD "Dalmacija" Dugi Rat. Dođite, cesta će valjda "smilovati" i propustiti Vas bez veće kolone do nasipa prekoputa Torete..

U petak, 13.7.2018, na nasipu Toreta pored Trga hrvatskih branitelja u Omišu u 20 sati krenulo je ovogodišnje izdanje Summer Treat Festivala, manifestacije koju su zajedničkim snagama osmislili i realizirali Turistička zajednica Grada Omiša i Festival dalmatinskih klapa Omiš, a sve s ciljem da svojim gostima pokažu kako Omiš nije samo destinacija predivnih plaža već i grad bogate kulture i jedinstvenih gastro priča.

Ovogodišnji Festival otvara Ma Bossa bend, a u programu koji traje sve do 5. kolovoza može se uistinu pronaći nešto za svačiji ukus – od dječjih predstava, preko nastupa KUD-ova i klapa pa do večeri s DJ-evima i bendovima..

 

Summer Treat festival 2018. u Omišu - Program

 

Omiš Summer Treat Festival

Povezani članci

Who's Online

We have 137 guests and one member online

  • admin