U nedjelju zatvraranje Omiš Summer Treat festivala uz plesne hitove po izboru DJ Tom E.

Nema više legendarnih Gusarskih večeri u gradu na ušću Cetine. Moram to opet i iznova spomenuti jer to ne mogu prižalit - velika je šteta što su se ugasile Gusarske večeri podno Omiške sitne..
Lani je pokrenut Summer Treat festival koji je u tijeku i trebao bi s više raznovrsnih događanja u Omišu u večernjim satima (i u dužem periodu) ispuniti tu nastalu prazninu..  U programu koji traje sve do 5. kolovoza može se uistinu pronaći nešto za svačiji ukus – od dječjih predstava, preko nastupa KUD-ova i klapa pa do večeri s DJ-evima i bendovima..


U nedjelju, 5.8. zatvara se Omiš Summer Treat festival bezvremenskim plesnim hitovima iz majstorske radionice DJ Tom E.

Omiš Summer Treat Festival otvara večer Bossa nove

MB

U ponedjeljak, 16.7., na Summer treat festivalu u Omišu nastupaju dugpraćani - KUD "Dalmacija" Dugi Rat. Dođite, cesta će valjda "smilovati" i propustiti Vas bez veće kolone do nasipa prekoputa Torete..

U petak, 13.7.2018, na nasipu Toreta pored Trga hrvatskih branitelja u Omišu u 20 sati krenulo je ovogodišnje izdanje Summer Treat Festivala, manifestacije koju su zajedničkim snagama osmislili i realizirali Turistička zajednica Grada Omiša i Festival dalmatinskih klapa Omiš, a sve s ciljem da svojim gostima pokažu kako Omiš nije samo destinacija predivnih plaža već i grad bogate kulture i jedinstvenih gastro priča.

Ovogodišnji Festival otvara Ma Bossa bend, a u programu koji traje sve do 5. kolovoza može se uistinu pronaći nešto za svačiji ukus – od dječjih predstava, preko nastupa KUD-ova i klapa pa do večeri s DJ-evima i bendovima..

Summer Treat festival 2018. u Omišu - Program

Omiš Summer Treat Festival

U petak, 27.7. na Omis Summer Treat festivalu bezvremenskim pop i rock evergreenima razveseliti će Vas DJ Tom E.

Subota , 28.7. na Omis Summer Treat festivalu je slobodna večer. Fokus subotnje večeri je na Festivalu Soparnika u Dugom Ratu, a u nedjelju, 29. 7. u Omišu nas očekuje još jedna atraktivna i zabavna Gusarska večer.

U ponedjeljak, 30.7. u večernjim satima KUD "Dalmacija" Dugi Rat nastupa na Omiš Summer Treat festivalu. Svima onima koje državna uspornica D8 odluči propustiti večeras do odsječenog gradića na ušću Cetine slijedi nagrada u vidu još jedne atraktivne i zabavne Folklorne večeri u režiji rasplesanih Dugoraćana i Omišanki..

U petak, 3.8. na Omis Summer Treat festivalu bezvremenskim hitovima iz ere Studia 54 razveseliti i rasplesati će Vas DJ Tom E.

Povezani članci

Who's Online

We have 462 guests and no members online