Večer slavonske tamburice

Dugoratsko ljetoShow must go on... Nakon Večeri za mlade something completely different... Večer slavonske tamburice! Što bi Grgat rekao - za svakog po nešto... Sinoć je tako održana nova kulturno umjetnička priredba u organizaciji Kulturnog vijeća općine Dugi Rat, a u sklopu ovogodišnjeg Dugoratskog kulturnog ljeta. Na Poljičkom trgu veseli slavonci iz Ivankova, već tradicionalni i dragi gosti dugratskih večeri, održali su svoj koncert koji je obilježio zvuk slavonske tamburice... Kako je vaš lutajući reporter tamburicu ipak pretpostavio rukometnom balunu, pa je otišao na Streljanu pogledati utakmice drugog kola Prvenstva svita i Dugog Rata u četveroboju (sinoć se igrao rukomet, večeras je na rasporedu nogomet) pozivam prisutne na Poljičkom trgu da nas kroz komentare upoznaju sa nastupom veselih slavonaca. Hvala unaprid! ...

 


 

Slavonska tamburica

Piše: Davor Grgat / Slobodna Dalmacija

U sklopu ovogodišnjeg Dugoratskog kulturnog ljeta na prepunom Poljičkom trgu pored domaćih gledatelja okupio se i veći broj turista koji su uživali u cjelovečernjem programu Večeri slavonske tamburice u izvedbi VIS-a Begeš iz Ivankova.

 — Guštalo se i u fiš paprikašu, a u subotu su nas častili slavonskim čobancem — kazao je Petar Kaćunko, predsjednik Dugoratskog kulturnog ljeta.

Povezani članci

Who's Online

We have 165 guests and no members online