ST-art festival: Prilika za autorske bendove

rockerZapočelo je prikupljanje prijava za novo izdanje “ST- arta”, festivala na kojem sudjeluju isključivo autorski bendovi s područja Dalmacije, i traje do 1. veljače. Pravo na sudjelovanje imaju svi oni bendovi koji imaju najmanje tri autorske skladbe. Žanr glazbe i dobna granica nisu uvjetovani, no bend koji se prijavljuje na “ST- art” ne smije imat službeno izdani album. Također, Čiko i pobjednici proteklih festivala nemaju pravo sudjelovanja...


ST-ART FESTIVAL

Izađite iz garaže

Piše: G.R. / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Sama prijava mora sadržavati: biografiju benda s popisom članova, godinu rođenja pojedinih članova te koji instrument sviraju, godina osnutka benda te nekoliko riječ o zvuku kojem bend teži kao i glavnim uzorima, te snimku bar dviju autorskih pjesama u mp3 formatu.

Prijava se vrši u elektronskom obliku na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .  O pobjednicima odlučuje stručni tročlani žiri, a prvoplasirani, drugoplasirani i trećeplasirani bend očekuju, kažu, vrijedne nagrade.

Inače, svrha ovog festivala je afirmacija autorskih bendova kao i dalmatinske glazbene scene bez obzira na stilski izričaj.  

Povezani članci

Who's Online

We have 192 guests and no members online