Discothequa Riva

house party na RiviKonačno su otkrivene zvijezde najvećeg partyja koji će se 10. kolovoza održati na spektakularnoj ljetnoj pozornici splitske rive. Headliner ovogodišnje Discotheque Rive, sada već tradicionalnog događaja sezone, je internacionalna DJ zvijezda Sebastian Ingrosso, član Swedish House Mafie (uz Axwella i Steve Angela). Renomirani magazin Rolling Stone proglasio ih novim zvijezdama današnjice, dok sam Ingrosso nosi epitet ”najluđeg” člana ovog DJ tria, čiji su nastupi rasprodani širom svijeta. I to nije sve, posjetitelji Discotheque Rive uživat će i u remiksevima Davida Moralesa, majstora house glazbe i Grammyjem nagrađivanog DJ-a i producenta. Nositelje Discotheque Rive 2012. na press konferenciji predstavio je rezident projekta DJ Pille, jedan od najtraženijih hrvatskih DJ-a i producenata, koji će s tri još neimenovana hrvatska DJ-a nastupiti na velikoj house fešti u kolovozu ...

KONCERTI

3. Discothequa Riva

24-satni spektakl uz Sebastiana Ingrossa i Davida Moralesa - Discotheque Riva 2012.

Izvor: http://splitculture.hr

Fešta na splitskoj Rivi počinje 10. kolovoza od 19 h i traje do 04 h. Nakon završetka spektakla na Rivi započinje prvi splitski službeni after party na plaži Bene, uz more i hladovinu borova, koji će trajati do 19 h. Odlično raspoloženje, vrhunska glazba, prirodni ambijent plaže u srcu Marjana garantiraju vam nezaboravan provod.

Ulaznice su puštene u prodaju. U predprodaji prvih 1000 ulaznica, koje možete kupiti od 10. srpnja, za 110,00 kn na prodajnim mjestima u Splitu: kavana Ćakula na Rivi i caffe bar Paradiso na vrhu Marmontove.
Redovna cijena ulaznice je 160, 00 kn, a od 01. kolovoza cijena je 220, 00 kn.
Cijena fan pita je 320,00 kn, dok će cijena V.I.P. ulaznice iznositi 700,00 kn.

Grad Split 10. kolovoza spremno dočekuje tisuće posjetitelja i turista na najvećem glazbenom spektaklu sezone.
Generalni sponzor disko spektakla je Heineken.

Povezani članci

Who's Online

We have 208 guests and no members online