Discoteque Riva: Super Disco.fm Night

Kao uvod u house spektakl na splitskoj šetnici, Discotheque Riva i Totalni FM svim Splićanima i njihovim gostima u četvrtak, 9. kolovoza, dan uoči nastupa glavnih zvijezda Sebastiana Ingrossa, Davida Moralesa, DJ Pille poklanjaju "Super Disco.fm Night" svojevrsnu retrospektivu disco - ere uz DJ Lucca Montecchija, na koju će ulaz biti besplatan. Lijepa gesta organizatora koji nisu zaboravili na nešto starije partijanere ...

RETROSPEKTIVA DISCO ERE...

Discoteque Riva poklanja Splićanima večer besplatne disco zabave

Izvor: Slobodna Dalmacija

Večer je zamišljena kao retrospektiva disco - ere, a kroz najveće hitove s kraja 60- tih, 70-tih i 80-tih posjetitelje će voditi DJ Lucca Montecchi.

Montecchi je pripremio nezaboravne uspješnice poput erotične "Love To Love You Baby" Donne Summer te hitova grupa ABBA i Boney M, a podsjetit će i na najljepše pjsme Grace Jones, Glorije Gaynor, Patty Labelle, Thelme Houston i drugih koji su vladali plesnim podijem tijekom trajanja disco groznice.

Program počinje 9. kolovoza u 19 sati i traje do 1 iza ponoći, a organizatori pozivaju građane da za ovu prigodu na Rivu dođu odjeveni u skladu s modom iz doba legendarnog Studija 54.


U Discoteque Riva za 220 kuna

Narednog dana održat će se nastup Sebastiana Ingrossa, člana grupe 'Swedish House Mafia' i majstora house glazbe Davida Moralesa, te domaćih izvođača: Pille kao rezident projekta, Active Line Six, E-Base, Klox.

Discoteque Riva

Ludnica na splitskoj Rivi započinje od 19 sati i traje do 4 ujutro, a potom slijedi after-party u Imperiumu.

Redovita cijena ulaznice je 160,00 kn, a od 1. kolovoza cijena je 220,00kn. Cijena fan pita je 320,00kn, dok cijena V.I.P. ulaznice iznosi 700,00kn.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima i Port.hr, a V.I.P. ulaznice u agenciji Smokvina.hr.

Povezani članci

Who's Online

We have 436 guests and no members online