Ultra nam u goste dovodi najjača svjetska DJ imena

Leso dovodi i kuma!

Napokon je objavljen dugo očekivani line-up za nadolazeći ljetni "Woodstock" elektronske plesne glazbe - Ultra Europe 2016. - koji predvode planetarno popularni DJ-i kao što su Hardwell, Armin Van Buuren, Carl Cox, Afrojack, David Guetta, Above & Beyond i Marco Carola. Na oduševljenje Ultra zajednice, na ovogodišnjem line up-u ispunjeno je i mnogo želja. Tako prvi puta na Ultru dolaze Robyn Schulz, Don Diablo, novi dvojac Gouryella kojeg čine Tiesto i Ferry Corsten. Destination Ultra - Croatia music week objediniti će 5 pozornica i nekoliko žanrova, od koji kao najpopularnije izdvajamo EDM (big room sound), trance i techno. Ultra Europe postaje više od festivala. Zbog svoje jedinstvene lokacije i prirodnih ljepota naše Dalmacije te prestižnog line up-a i raskošne produkcije festival je među najznačajnijim ljetnim open-air festivalima u Europi, a za domaće turističke radnike Ultra će biti, niti malo ne sumnjamo, turistički događaj godine. Više od 150.000 posjetitelja iz 141 zemlje doći će u Hrvatsku gdje će ostati u prosjeku sedam dana..

SPLIT SE SPREMA ZA ULTRA SPEKTAKL

SPLIT, 15., 16. i 17. SRPNJA 2016. - ULTRA EUROPE 2016 - NAJVEĆI MEĐUNARODNI FESTIVAL U HRVATSKOJ OPET DOVODI NAJJAČA SVJETSKA DJ IMENA

ultra europe

Ultra Europe službeni after-movie pregledan je više od milijun puta u mjesec dana. Od 8 minuta koliko traje promo video, 4 minute su kadrovi o ljepotama Hrvatske, gdje  se naglašavaju ljepote destinacija održavanja festivala. Upravo se zbog toga većina posjetitelja ostaje odmarati u Hrvatskoj i nakon završetka festivala.

ultra europe

ULTRA Europe Phase One Headliners
(po abecednom redu):

Above & Beyond
Adam Beyer
Afrojack
Alesso
Armin van Buuren
Carl Cox
Dash Berlin
David Guetta
Hardwell
Jamie Jones
Marco Carola
Martin Garrix
DJ Snake
Solomun
Support
(po abecednom redu):

Gouryella
Hot Since 82
Ida Engberg
Joseph Capriati
Markus Schulz
Nic Fanciulli
W&W

Uz svjetski poznate DJ-e Ultra festival je poznat po tome što od početka podržava izvođače čije su karijere u začecima. Stoga će se i ove godine na  UMF radio stage -u dati priliku mladim DJ-ima iz regije, ali i cijelog svijeta.

ultra europe

Foto: Zvonimir Barišin / Cropix

Ultra Europe festival

Ultra Europe festival

Ultra Europe festival

Povezani članci

Who's Online

We have 488 guests and no members online