Ultra Europe u Parku mladeži

ULTRA MUSIC FESTIVAL ove i iduće tri godine održavati će se u Parku Mladeži!. Najvažniji je to zaključak današnjeg sastanka kojeg su u Gradu Splitu održali gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa svojim suradnicima i predstavnicima tvrtke MPG Live Joe Bašić i Ivan Gotovac. Nakon šest godina na Poljudu splitska ULTRA tako će se ove godine prvi put održati na novoj lokaciji, na stadionu RNK Splita u Parku Mladeži. Gradska uprava posebno je zatražila, a organizator je za to izrazio razumijevanje, da se potrebe okolnog stanovništva također uzmu u obzir, piše Dalmatinski portal.
- U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom 'Športski objekti Split', a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji. Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu - rekao je novinarima Joe Bašić.

Izvor: Dalmatinski portal

- Ovaj vrhunski glazbeni doživljaj koji je Split i Jadransku obalu upisao u međunarodnu kartu festivala ovim će afirmirati i novi prostor u gradu Splitu te ga učiniti atraktivnim, što je sasvim sigurno dodatna vrijednost koju donosi ULTRA. Dobra suradnja s Javnom ustanovom športski objekti Split koja upravlja i održava Park mladeži, kroz ugovor, u suradnji s MPG-om i ULTRA MUSIC FESTIVALOM, omogućit će dodatne, prijeko potrebne investicije u infrastrukturu ovog športskog objekta - poruka je medijima iz Banovine.

Povezani članci

Who's Online

We have 285 guests and no members online