'Robin Hood' u kinima

Robin Hood filmSinoć u Cannesu, od danas u splitskim kinima! Najnoviji film o čovjeku koji je, za razliku od naše šefice, krao bogatima da bi nahranio siromašne.. Ne, dragi filmofili, ovaj Robin Hood ne nosi tajice ali zato vitla mačem kao Errol Flynn u najboljim danima. Oskarovac Russell Crowe glumi pravu legendu u novom avanturističkom spektaklu redatelja Ridleyja Scotta – "Robin Hood"! U 13. stoljeću u Engleskoj Robin i njegova banda odupiru se mitu i korupciji u lokalnom selu i pokreću pobunu protiv Broša, pardon Krune koja će zauvijek promijeniti svijet... Film "Robin Hood" kronologija je života vještog strijelca od njegovih početaka u vojsci Kralja Richarda u kojoj se borio protiv Francuza, preko zaljubljivanja u prekrasnu Marion (dobitnica nagrade Oscar Cate Blanchett) pa sve do okupljanja bande škverana koja će se svojim ubojitim vještinama pokušati oduprijeti pohlepi onih najbogatijih kako bi darovali siromašnima ...

NOVO U KINIMA

Epski spektakl „Robin Hood“ predstavlja petu zajedničku suradnju vizionarskog redatelja Ridleyja Scotta i jednog od najboljih glumaca današnjice Russella Crowea koja je započela još 2000. godine filmom "Gladijator" koji je osvojio čak 5 nagrada Oscar (uključujući onu za najbolji film), a sam film "Robin Hood" zasigurno će postati jedan od najvećih kino hitova posljednjih godina!


"Crazy Heart"


U splitskim kinima Broadway Brodarica ovaj tjedan od noviteta izdvajamo odličnu dramu "Crazy Heart" u kojoj briljira legendarni Jeff Bridges, koju će svaki iskonski ljubitelj glazbe zasigurno poželjeti pogledati.

Najavimo ovlaš još i romantičnu komediju "Jack i Jill", te triler "Zakon braće" Pleić, pardon Cahill.