La La Land: Ne propustite odličan film u kinima

U domaća kina stigao je film “La La Land” koji je jedan od favorita za nagradu Oscar. To je vrhunska romantična komedija, ali isto tako i mjuzikl, te priča o odricanju radi ostvarivanja vlastitih snova. Radnja filma smještena je u Los Angeles s naglaskom na atmosferu zlatne ere Hollywooda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan. Radnja filma prati nadobudnu glumicu Miju i mladog jazz pijanista Sebastiana, koji započnu burnu romansu dok istodobno pokušavaju ostvariti svoje snove u Los Angelesu. Međutim, njihova veza nailazi na izazove kada ih karijere odvuku u različitim smjerovima..
Film ponovno ujedinjuje Ryana Goslinga i Emmu Stone, kojima je ova treća suradnja i povezuje ih s izvrsnim mladim redateljem Damienom Chazellom, koji je dobio nagradu Oscar za film “Whiplash”. - “Mislim da je ‘La La Land’ film o strasti, strasti za umjetnošću i strasti za ljubavlju. Nadam se da je strast kojom smo mu pristupali, kojom smo ga pisali, kojom smo skladali glazbu za njega i kojom smo ga prezentirali nešto što ćete osjetiti gledajući ga." - rekao je redatelj Chazelle.
Ako u vama ima još i daška romantike i snova nipošto ne propustite ovaj odličan film u splitskim kinima. Ovakvi filmovi, naime, u današnjici su prava rjetkost, pravi mali dragulj iz nekih boljih, starih vremena..

Izvor: Večernji List