Iz Regije..

Omišani, podnesite zahtjeve za legalizaciju objekata

OmišGrad Omiš pozvao je vlasnike ilegalno izgrađenih ili rekonstruiranih zgrada na svom području da podnesu zahtjeve za legalizaciju svojih objekata. Zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju najkasnije se može podnijeti do kraja lipnja iduće godine. Moraju se priložiti tri primjerka geodetske snimke izvedenog stanja nezakonito izgrađene zgrade koju je izradio i ovjerio ovlašteni inženjer geodezije ili kopiju katastarskog plana ako je nezakonito izgrađena zgrada evidentirana u katastarskom planu, tri primjerka arhitektonske snimke izvedenog stanja ilegalne zgrade koju je izgradio ovlašteni arhitekt te izjavu ovlaštenog inženjera građevinarstva da nezakonito izgrađena zgrada ispunjava zahtjev mehaničke otpornosti i stabilnosti prema propisima koji su važili u vrijeme kada je zgrada građena ili prema važećim propisima, ako se radi o završenoj zgradi, odnosno njezinom dijelu...

OMIŠ

Omišani, podnesite zahtjeve za legalizaciju objekata

OmišPiše: Ines Brajević / DalmacijaNews
Izvor:
DalmacijaNews

Za legalizaciju nezakonito izgrađene zgrade čija je brutto površina veća od 400 metara četvornih te zgrade za obavljanje isključivo poljoprivrednih djelatnosti brutto površine veće od tisuću metara četvornih uz zahtjev je dovoljno predati tri primjerka geodetske snimke i tri primjerka snimke izvedenog stanja.

Iz Grada poručuju vlasnicima bespravnih objekata da sve dodatne informacije vezane uz legalizaciju objekata mogu dobiti u Upravnom odjelu za komunalnu stambenu djelatnost, uređenje prostora i zaštitu okoliša.

Omiš

Povezani članci

Who's Online

We have 428 guests and no members online