Iz Regije..

Škaričić: Smijenjeni Lelas će dobiti otpremninu od 7 i pol plaća, to je Kovačićeva štedljivost

Omiški HDZ oglasio se povodom smjene Nevena Lelasa s mjesta direktora Vodovoda. Priopćenje predsjednika gradske organizacije HDZ-a Ivana Škaričića prenosimo u cijelosti.

"Povodom smjene Nevena Lelasa s mjesta direktora 'Vodovoda- Omiš', upitali bismo gradonačelnika na odlasku i predsjednika skupštine Vodovoda Ivana Kovačića, koji je pravi razlog smjene Nevena Lelasa nakon devet mjeseci obnašanja te dužnosti? Je li pravi razlog, izuzetno narušeni međuljudski odnosi i peticija djelatnika Vodovoda koji traže Lelasovu smjenu ili loši poslovni rezultati kako sada javnosti iznosi Kovačić? Apsurdno je da su mu do prije mjesec dana bila puna usta hvale za rad Nevena Lelasa. Nadalje, apsurdno je da će nakon devet mjeseci rada Lelas sada primiti još sedam i pol plaća, kao svojevrsnu  otpremninu. To je štedljivi gradonačelnik Ivan Kovačić..."

Izvor: HDZ Omiš

"Nadalje, apsurdno je da na mjesto direktora Vodovoda, Kovačić sada imenuje svoga zamjenika Ivu Tomasovića, i tako mu osigurava dobru plaću za sljedećih barem šest mjeseci.

Budući da Ivan Kovačić odlazi za koji dan s mjesta gradonačelnika, ne bi nas začudilo da ga Tomasović zaposli kao svog zamjenika, jer su ionako za vrijeme obnašanja dužnosti gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika koristili istodobno isti ured, što je vjerojatno jedinstven slučaj u svijetu.

Jesu li ovi duoviri budućnost grada Omiša? Smatramo da nisu. Uspoređuju se s Hrvatskom demokratskom zajednicom, što je uvreda našoj stranci."

Povezani članci

Who's Online

We have 891 guests and no members online