Iz Regije..

Oluja u Podstrani: Koncert Prljavog Kazališta i Miroslava Škore

Ovogodišnje, drugo po redu, izdanje Proslave Dana domovinske zahvalnosti i Dana branitelja u Podstrani, 5.kolovoza u večernjim satima na veliki plato i parkiralište u Strožancu dovodi Prljavo Kazalište. Koncert legendarne zagrebačke skupine (bolji) je dio koncertne večeri u Podstrani na kojoj će nakon Prljavaca nastupiti i Miroslav Škoro. Posjetiteljima će uz glazbu će biti ponuđen i cijeli niz ugostiteljskih sadržaja, od soparnika, preko preko pečenih srdela, pa do mesnih specijaliteta svih vrsta. Za sam vrhunac koncerta priprema se i veliki vatromet, u kojem će posebno moći uživati oni koji dođu s barkama i usidre se u Stobrečkoj uvali kako bi uživati u koncertu..

Prljavo Kazalište i Miroslav Škoro na "Oluji u Podstrani"

Izvor: Podstrana portal

škoroProslavu u Podstrani organizira Općina Podstrana, Turistička zajednica općine Podstrana i Udruga "Oluja". Tijekom koncerta posjetiteljima će se podijeliti 3.000 glazbenih CD-ova Miroslava Škore.

- Ovo je 2. godina da na ovaj način obilježavamo sjećanje na "Oluju", i raduje nas što ovaj događaj polako postaje tradicija - naglašava načelnik Općine Podstrana Mladen Bartulović.

Povezani članci

Who's Online

We have 105 guests and no members online