Zanimljivosti..

Rockerski pozdrav ljetu, dobro jutro školi

U3 u OmišuMladi Azra tribute rock band "U3" iz Splita, održao je svoj posljednji ovoljetni koncert u Omišu u petak 4. rujna 2009. na "starom" mjestu - na trgu "pod žižulom". Štimung je opet bio odličan, a tri Utrobičića su mlade omiške Azrine fanove doveli stvarno "do dna". Naime, skoro da ih je više bilo na koljenima (povela se rukometna gusjenica,.. a i klečalo se ka na rock misi) nego na nogama. Posjetitelji koji su ih prvi put čuli bili su zaista zatečeni njihovom dobrom svirkom. Pjevač i gitarista Toni (koju sutra kreće u treći razred gimnazije), bas gitarist Josip (ide u 8 razred osnovne), te bubnjar Frane (friški srednjoškolac) bili su nagrađeni zasluženim pljeskom i vriskom obožavateljica poslje svake Azrine uspješnice ...


U3 U OMIŠU

U3 u Omišu


Tekst i slike: Zorana Vuković

U3 su bili prava poslastica školarcima za kraj bezbrižnog ljeta, a i nešto stariji (pa i nešto više stariji :-) su također uživali. Svirka je počela u 22 sata i trebala je trajati do 23:45, no življi dio publike aplauzima nije bandu pustio da siđe s bine, pa se svirka produžila do 15 minuta iza ponoći.

U3 u Omišu

Zagrintao se tada malo jedan lokalni ugostitelj, kako to već u Omišu biva, kojemu je valjda teško pao odlazak festivala iz grada. Maloljetni rockeri su ipak malo slabiji "potrošači".

U3 u Omišu

Who's Online

We have 134 guests and no members online