Zanimljivosti..

Dok jedni guštaju, drugi ne spavaju

parMirna splitska četvrt, mirna, ugodna noć, toplo je, prozori su širom rastvoreni... Odjednom - vrisak, pa potom još jedan, prepadnuti stanari iskaču na prozorska okna, gledaju - kome treba pomoć... Dok se vriskovi ne stanu preklapati, usklađeni ritmom, tek tada shvaćaju - netko uživa u ljubavnim aktivnostima. No, kada takav repertoar morate slušati iz noći u noć, i kada to traje satima - zasmeta tantrički seks i najstrpljivijima. Toliko da su spremni podići slušalicu i nazvati 92. Tragom vijesti o mladom paru, koju su danas prenijeli skoro svi tiskani i elektronički mediji, o paru što svojim cijelonoćnim ljubavnim egzibicijama ne da mira svojim susjedima, i novinarka Jutarnjeg lista zakucala je na vrata stanarima splitske Ulice slobode ...


ALA, ŠTO SE NOVINARIMA OSLADILA PRIČA ..

Indiskretni par glasnim seksom izludio susjede


Piše: Milena Budimir / Jutarnji List
Foto: Joško Šupić / CROPIX
Izvor: Jutarnji List


ulica nesputanog seksa


Tragom vijesti o mladom paru što svojim cijelonoćnim ljubavnim egzibicijama ne da mira svojim susjedima, zakucali smo na vrata stanarima Ulice slobode.

- Ala, šta van se osladila priča o je..., stvarno ste dosadni, pustite ljude na miru - nabasali smo odmah na susjeda kojem vrištanje i stenjanje uistinu ne smeta.

No, oni osjetljivija sna odlučili su protiv mladog para podnijeti prekršaju prijavu. Pozvali su u pomoć policiju sedmog dana listopada, oko 23 i 40, no, dok su plavci stigli na mjesto veselog događaja - 'akcija' je bila gotova, pa nisu imali razloga za intervenciju.

Stoga – prekršajna prijava nije podnesena, jer za tako što bi prpošni par trebao biti uhvaćen 'na djelu'.

Kola su se, što se ono kaže, slomila jedne noći; kroz širom otvoren prozor kvartom se razlijegalo žensko kričanje od ponoći do četiri sata ujutro!

- Ubija me ovo u pojam, pokušavaš zaspat, a oni stenju, proradi ljubomora i zavist, htio, nehtio - kazuje mlađa djevojka, u prolazu.

- Vrlo je neugodno tako što slušati, a pogotovo objasniti djeci što se zbiva. Mene je sin upitao: Zašto teta viče? Što sam mu mogla reći? - pita se mlada majka iz susjedstva.

Ostali se pak stanari smješkaju, dobacuju onako, kao – nije njihov posao, ma neka mladi guštaju, imat će kad spavat...


Stanari uhvaćeni, upozoreni i utišani

Jedno vrijeme stanari Ulice slobode nisu jednostavno mogli odgonetnuti iz kojeg od stanova dopire sladostrasna buka.

Priznaju, gledali su jedni druge preko oka. Čak su i ostavljali poruke po ulaznim vratima, s molbom da se ljubavnici stišaju, da ne remete javni red i mir..

A tada su poput pravog Sherlocka otkrili kako se noćnoj akciji odaje mladi podstanarski par.

Zamolili su vlasnika njihovog stana da ih upozori, što je ovaj, navodno, i uradio.

Od tada – buke više nema. A i zahladilo je. Zatvaraju se prozori...

 

Povezani članci

Who's Online

We have 368 guests and no members online