Zanimljivosti..

Dugoratske maškare preuzimaju vlast u Općini

Dugoratske maškareDugoratske maškareVečeras u 18 sati u Općinskoj vijećnici ključ Općine promjenit će vlasnika. Dugoraćke Maškare i veliki vidoviti Meštar preuzimaju svu vlast u Općini, te aktiviraju akcijski plan B koji se u grubim crtama sastoji od reda radnih akcija kojima će se promptno ugasiti gorući općinski problemi, te reda fešte i veselja poslije, za vrijeme, a bome i prije akcija. Da rad samo riječ na papiru ne ostane odmah će se, bez vijećničke rasprave i palamuđenja, proglasiti Dani blagostanja u našoj maloj Općini, a radna skupina potom kreće trista s mista u nabavku filtera za novi pogon "The Factory" tvrtke Projekt Zavaljaj, koji samo što nije niknuo na Punti Šljake, kupovinu šatora i pontona Dugoratske maškareDugoratske maškareza izgradnju multifunkcionalne sportske dvorane koja će se nalaziti na jedinom preostalom općinskom dobru - moru ispred lučice, darovnici županijske lučke uprave (koju je sredija bivši načelnik) i stručnosti Pomgradovih neimara, a u kojoj će se na proljeće i ljeti igrati vaterpolo i roniti na dah, a u ostalom dijelu godine beštimati na lupeške suce uz rukomet, mali balun, ping pong i ostale naše trofejne sportove... Pozivamo sve zainteresirane dugoratske maškare, a pogotovo naše drage kandidate za načelnika (i načelnicu, dakako) na zadnjim lokalnim izborima, na okupljanje u 17:30 sati ispred kafića La Sensa Una "Donna" (ex. Bobis) u Dugom Ratu, odakle će se maškare uz glazbu i pjesmu uputiti u veseloj povorci k Poljičkom trgu gdje će iz ruku načelnika preuzetit ključeve Općine i opet spasiti stvar. Vidimo se! ...


OVAKO JE BILO LANI... PONOVILO SE I BILO JOŠ I BOLJE!!
 

Dugoraćke Maškare

Dugoraćke Maškare

Dugoraćke Maškare 

Dugoraćke Maškare

Ako je suditi po događanjima nakon lanjske primopredaje vlasti gazde kafića vole novu lokalnu upravu (dobro, svi osim jednog cicije kraj Libertija) i časte je u svih šešenest, stoga predlažem da im maškarano vijeće ukine barem naknadu.. za baštu.  

Dugoraćke Maškare

Sve u svemu lipo su se lani u večeri osvajanja vlasti zabavile dugoratske maškare... Lipo je bilo vidit da bivši načelnik nema zmiju u proračunu i da mu nije problem okrenit turu... (hmm.. da neki domoljubi ovo ne shvate bukvalno moramo pa čak i maškarani reći istinu - turu je platija načelnik, ali iz svoga džepa! Molim lijepo. Proračun je spašen!)

Dugoraćke Maškare

Lani sam se zahvaljiva i meštru od bravarije - Puljku koji je za najizdržljivije Maškare otvorija svoje plemenite dvore od mjeda, cinka, nikla, i počastio uvijek gladne domaćom Dolačkom pečenicom i kajganom domaćih jaja. Njamiiiiiiiiiii. Staro, ove godine ne moraš ništa trošit, samo stavi kapu na glavu i dođi na feštu...  

Dugoraćke Maškare

Ako se po večeri dan poznaje, sviće berićetno razdoblje za sve naše mještane! Živjeli! Na dobrom Vam došli idući Dani Blagostanja u našoj maloj Općini.

Dugoraćke Maškare

Faćkajte i veselite se!
 

Dugoraćke Maškare
Dugoraćke Maškare
Još i danas ni najupućeniji kuloari ne znaju tko se ovo maskira u Rajku ...

Dugoraćke Maškare
Dugoraćke Maškare
Dugoraćke Maškare
Remetinec blues...

Dugoraćke Maškare
Dugoraćke Maškare
Dugoraćke Maškare
Mućko 10 Detaljplanić?

Dugoraćke Maškare

Povezani članci

Who's Online

We have 447 guests and no members online