Zanimljivosti..

Zahuktavaju se pripreme za petu REBORN moto feštu

rebornmoto partyPripreme za petu REBORN moto feštu se zahuktavaju. Moto susret kojim nezvanično počinje "sezona" moto partija održati će se i ove godine u Dućama, u auto-kampu "Raj" od 25. do 27. travnja (zadnji vikend u travnju). Jojo iz Reborna ima više informacija o ovogodišnjem programu... U petak navečer u dućkom "Raj"-u svirati će band "SPEED" iz Valpova. U subotu moto defile kreće u 3 ure popodne iz kampa na bajkerski ručak u "Rivice". Tu će na punti mula nastupiti Paky sa svojim programom "PAKY STUNT SHOW", a i naš Mate bi moga bacit koju moto egzibiciju. Svitu, dođite tada na dugoratsku rivu, šteta bi bilo to ne vidit, poručuje Jojo... Nakon tradicionalnog ručka i legendarnog fažola u Rivice, moto povorka odlazi put Omiša gdje će ih čekati, opet tradicionalno, kolači i kava. Nakon slatke okrjepe, bajkeri se vraćaju na dućki raj, gdje će se održavati moto igre. Navečer nastupaju "STIMULANSI" iz Splita, "SPEED" iz Valpova, "THE MAD MAN" iz Zagreba i poslastica za kraj, striptiz. I fešta do jutra. - I onda, recite, koji bi bajker uz ovakav program ostao kući? - pita se Jojo, koji poručuje da je ove godine on zadužen za spizu, a bome i za sriptizete, i da je on adresa za sve prigovore i bajkerska brontulavanja... Rebornovci poručuju da će ove godine bit i riblji meni, "da se zna da smo u Dalmaciji", a ekipa koja želi rezervirat apartmane neka se javi članovima MK Reborn i potvrdi dolazak. Spavanje pod šankom ne triba potvrđivat. Ekipa, glazba, spiza, a i striptizete... Diš' bolje kombinacije!? Ne može falit...

Moto party

Piše: Mladen Banović

Eh da, moran to spomenit, na zahtjeve bajkerica koje smo pročitali na moto portalima, moga bi se ove godine organizirat i muški striptiz.

Moto party

U petak na moto fešti, ovisno o interesu, oko nike sitne ure mogla bi se otvorit i audicija za muški stiptiz. Kandidati trebaju biti isključivo bajkeri. Tražiti će se i žiri, koji bi tribale činit bajkerice. Najbolji "bajker na štangi" za nagradu bi dobija ekskluzivno pravo nastupa sa striptizetama.

Moto party
Moto party
Moto party
Moto party

Povezani članci

Who's Online

We have 217 guests and no members online