Zanimljivosti..

Kakve muškarce danas vole žene?

Nema "ženskog" lista koji iole drži do sebe a da barem u svakom drugom broju ne dotakne vječnu temu o tome kakve muškarce danas žene vole, pa se spominje grčki alfabet i balkansko tretiranje "ljepših polovica", pa se kuka nad fatalnom sudbinom "dobrica" i emotivnih "papučara" koje žene na kraju u pravilu jednostavno napucaju i odu u krevet s prvim hebačem na kojeg naiđu ispred portuna... Kakve muškarce vole današnje žene?, zapitala se i književnica Milana Vuković Runjić nedavno na stranicama Jutarnjeg lista. Možda joj je najbolji "odgovor" dao komentator Alen (u nastavku)... A što Vi kažete na ovu izlizanu temu? ...

ALFA, BETA, GAMA...

Žele li žene uz sebe 'revolveraša' ili 'najbolju prijateljicu'?   http://www.jutarnji.hr/j2/clanak/art-2008,11,3,,139587.jl

Izvor: Jutarnji List

Jasno da će svaku ženu uvijek privuć alfa mužjak - piše par paragrafa poslije komentator Alen - ali hebi ga onda mora bit spremna na to da će je tretirati, u najbolju ruku, kao i vlastiti auto, a kad mu dosadi, jednostavno nabavit novi i bolji... u najgoru, pak, završit će na stranicama Crne kronike.

Beta tipovi pak su emotivni, dragi i pažljivi, pravi "šonje" kako bi rekao Bandić... i onda jasno da dosade, pa se osjećaju kao da su "one muško u toj vezi" (da citiram bivšu).

Kakve muškakrce žene danas vole?

U tipičnom slučaju, prosječna žena će se na kraju udat za nekog "šonju" kad generalno popuši par puta kod "machoa" a godine pritegnu... ali nikad "to neće biti ono pravo", pa zato imamo u skoro svakoj Gloriji na zadnjoj strani priču poput "Živim u skladnom braku već X godina, muž je dobar čovjek, voli me i poštuje, imamo Y djece... ali jednog dana sam upoznala NJEGA, osjetila sam nešto nevjerojatno, kao nikad do tada... i sad sam raz*ebala brak, i što da sad radim, draga Magda?"

Povezani članci

Who's Online

We have 264 guests and no members online