Zanimljivosti..

Vesna Mladin sudit će Erosu i ekipi nakon što iziđe iz - vjenčanice

Sudački četverolist – Vesna Mladin, Sandra Modrić, Jelena Pejković, Antonija Grbavac – sudit će u nogometnom dvoboju između ekipa talijanskih i hrvatskih glazbenika, koje će odmjeriti snage 9. lipnja na splitskom Poljudu u sklopu humanitarne akcije “Naš mali svijet“. Posljednju riječ u ogledu Erosa Ramazzotija, Olivera Dragojevića, Zvonimira Bobana, Franca Baresija, Billyja Costacurte i ostalih imat će ženski četverolist predvođen 26-godišnjom Kriljankom Vesnom Mladin, međunarodnom sutkinjom i diplomiranom kineziologinjom, koja će u utorak istrčati na travnjak “bilih“ - nakon što prethodno iskoči iz vjenčanice! ...

‘OKO SOKOLOVO’ SPLITSKOG SPEKTAKLA

Vesna Mladin sudit će Erosu i ekipi nakon što iziđe iz - vjenčanice


Vesna MladinU 14 sati sati bih trebala sletjeti iz Frankfurta, u kojemu sam zbog sudačkog seminara. U 17 imam probu vjenčanice, jer se udajem sljedećeg petka. A onda - pravac Poljud! - u dahu niže buduća supruga ‘inkerovca’ Marijana Budimira

Piše: Mirela Goreta / Slobodna Dalmacija
Foto: CROPIX
Izvor: Slobodna Dalmacija

- Bit će gusto. U 14 sati sati bih trebala sletjeti iz Frankfurta, u kojemu ovih dana boravim zbog sudačkog seminara. U 17 imam probu vjenčanice, jer se udajem sljedećeg petka. A onda - pravac Poljud! Takva čast se ne propušta. Prilika je sad i tko zna kad opet – sa smiješkom će nekadašnja Miss Universe Dalmacije i višestruka državna prvakinja u kick boxingu, koja će nekoliko dana nakon poljudskog spektakla u svojemu Krilu Jesenicama ozakoniti ljubav s Marijanom Budimirom, nogometašem “Inkera“ iz Zaprešića.

- Najviše se radujem Erosu Ramazzottiju, ipak je on svjetska legenda. Svaka čast Slavenu Biliću i svima ostalima, ali Eros je Eros. Ima i lipo ime. Ajd eto i Baresiju, da ne bi bilo da nisam spomenula nekog iz svijeta nogometa – vragolasto će Vesna, koja se iznimno veseli upoznavanju s popularnim Talijanom.

I odmah dodaje kako Eros ipak neće dobiti popust zbog šarma. - Nikome neću gledati kroz prste. Svima njima svaka čast, i Costacurti i Baresiju, ali nadam se da će naši pobijediti – patriotski je nastrojena simpatična sutkinja.

Vesna Mladin


Talijani stižu u ponedjeljak

Talijanska glazbena ekipa Nazionale umanitari doputovat će u ponedjeljak u Split, a u poslijepodnevnim će satima, osim susreta s novinarima, odraditi i trening na stadionu “Hajduka“.

Članovi hrvatskog tima već su imali odvojene treninge u Splitu i Zagrebu, a dva dana uoči utakmice i oni će se zajedno pripremati za susret s kolegama iz Italije.
 

Povezani članci

Who's Online

We have 135 guests and no members online