Gdje su nam najbolji učenici?

Danijel perićsrednjoskolciMeđu kandidatima ovogodišnjeg natječaja za najboljeg srednjoškolca Dalmacije, kojeg tradicionalno organizira Slobodna Dalmacija, pronašli smo samo jednog (da, samo jednog, jedinog?) učenika iz našeg susjedstva. Riječ je o Danijelu Periću iz Kostanja, koji je prošle školske godine pohađao i s izvrsnim ocjenama završio 4. razred, Graditeljsko-geodetska tehnička škola - Split, sudjelovao na županijskim i državnim natjecanjima učenika gdje je ostvario iznimne rezultate, te se ovog ljeta upisao na preddiplomski studij građevinarstva na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Splitu. Danijel je aktivno igrao košarku, nogomet, rukomet, šah, a sada se u slobodno vrijeme bavi izradom kamenih maketa, što mu je hobi, ali i dodatni izvor prihoda... Bravo Danijel! A mi se zapitajmo gdje su mu kolege, gdje su ostali? U kladionici? ...


NAJBOLJI UČENICI DALMACIJE

Izvor: Slobodna Dalmacija


DANIJEL PERIĆ

Danijel perićRođen je 9 travnja 1990 u Splitu. Živi u Kostanjama. Osnovno obrazovanje je završio u OŠ "Josip Pupačić" u Omišu. Zadnje dvije godine srednje škole prolazi s odličnim uspjehom (zanimanje: građevinski tehničar visokogradnje).

Ove je godine sudjelovao na županijskim natjecanjima učenika graditeljskih Škola, te je osvojio 2 mjesto u disciplini "građevinske konstrukcije", te 1. mjesto u disciplini "građevna mehanika", u kojoj je osvojio 2. mjesto na državnom natjecanju u Varaždinu ove godine.

Upisao je preddiplomski studij građevinarstva na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Splitu.

Prije je aktivno igrao košarku, nogomet, rukomet, šah, a sada se u slobodno vrijeme bavi izradom kamenih maketa, što mu je hobi, ali i dodatni izvor prihoda.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 171 guests and no members online