SOK i mala škola informatike

Udruga za promicanje korištenja sustava otvorenog koda "SOK", u suradnji s Zajednicom tehničke kulture i Multimedijalnim kulturnim centrom grada Splita, organizira Malu školu informatike za učenike osnovnih i srednjih škola. Škola će se organizirati za vrijeme školskih praznika, od utorka 06. 04. do petka 09. 04. prema rasporedu objavljenom u nastavku teksta. Radionice će se organizirati u prostorijama Multimedijalnog kulturnog centra, Split, Savska b.b. (Dom mladeži) s početkom u 18:00 sati. Predviđeno trajanje radionica je oko 90 minuta. Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Zainteresirani učenici osnovnih i srednjih škola se mogu prijaviti za radionice na adresu e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Rok za prijavu je ponedjeljak 05. travnja. U slučaju prijave većeg broja učenika, prednost će imati oni koji su se ranije prijavili ...


MALA ŠKOLA INFORMATIKE


RASPORED


Utorak 06. travnja 2010.
Uvod u računala i operativne sustave: Instalacija i konfiguriranje operativnog sustava.

Srijeda 07. travnja 2010.
Uvod u programiranje - Scretch

Četvrtak 08. travnja 2010.
Uvod u uredske programske pakete: Pregled i uvod u rad s programom za obradu teksta, tabličnim kalkulatorom te programom za izradu prezentacija.

Petak 09. travnja 2010.
Računalne mreže, Internet, e-mail, FTP, mrežne usluge.


Radionice se organiziraju u prostorijama Multimedijalnog kulturnog centra, Split, Savska b.b. (Dom mladeži) s početkom u 18:00 sati. Predviđeno
trajanje radionica je oko 90 minuta.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Zainteresirani učenici osnovnih i srednjih škola se mogu prijaviti za radionice na adresu e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Rok za prijavu je ponedjeljak 05.04.  U slučaju prijave većeg broja učenika, prednost će imati oni koji su se ranije prijavili.

Vidimo se u školi!

 

Povezani članci

Who's Online

We have 186 guests and no members online