Besplatni Cisco CCNA Exploration tečaj - siječanj 2011.

cisco akademijaTvrtka "ABC informatika" objevila je novi natječaj za besplatan Cisco CCNA Exploration tečaj u vrijednosti od 7.190 kuna. Tečaj je namijenjen osobama koje žele naučiti više o računalnim mrežama i radu na Cisco mrežnoj opremi, posebno onima koji žele unaprijediti svoju karijeru ili se zaposliti na radnom mjestu sistem administratora, mrežnog tehničara ili mrežnog administratora. Na natječaj se mogu prijaviti studentice, studenti i sve nezaposlene osobe. Dodijeliti će se jedan besplatan tečaj. Tekst natječaja i detalje o načinima prijave na natječaj možete pronaći ovdje. Natječaj počinje u subotu 18. prosinca 2010. i traje do, zaključno, ponedjeljka 03. siječnja 2011. godine ...


OBRAZOVANJEM DO (BOLJEG) POSLA

Prijavi se za besplatni Cisco CCNA Exploration tečaj

Izvor: ABC Informatika

Cisco CCNA Exploration tečaj započinje 12. siječnja 2011., odvijati će se srijedom u vremenu od 17:00 do 20:10 sati i subotom u vremenu od 9:00 do 12:10 sati. Tečaj traje do 22. listopada 2011. godine (ukupno 280 sati).

Uvjeti za pohađanje tečaja su: Više od 16 godina starosti, dobro poznavanje engleskog jezika, te osnovno znanje rada na računalu.

Odluku kome će biti odobreno besplatno pohađanje ovog vrijednog tečaja, će donijeti Upravni odbor ABC informatike.

O rezultatima natječaja će prijavljene osobe biti obaviještene putem e-pošte a javnost putem web stranica www.abcinformatika.hr, u srijedu 05. siječnja 2011. godine.

Cisco CCNA Exploration tečaj je namijenjen osobama koje žele naučiti više o računalnim mrežama i radu na Cisco mrežnoj opremi. Posebno onima koji žele unaprijediti svoju karijeru ili se zaposliti na radnom mjestu sistem administratora, mrežnog tehničara ili mrežnog administratora.

Više o Cisco CCNA Exploration tečaju, kao i primjere nastavnog materijala možete pronaći ovdje.

Povezani članci

Who's Online

We have 550 guests and no members online