Caritas prikuplja i dijeli udžbenike

knjigeCaritas Splitsko-makarske nadbiskupije i ove godine organizira akciju prikupljanja i podjele udžbenika za sve razrede osnovne škole. Svi koji žele udžbenike mogu donijeti u sjedište Caritasa, na adresu Split, Zrinsko-Frankopanska 43, a po potrebi, odnosno po dojavi iz škole, Caritas će sam organizirati preuzimanje udžbenika. Podjela udžbenika počet će odmah po završetku nastavne godine i trajat će cijelo ljeto, bez prekida - svaki radni dan (osim subote) od 8.30 do 13 sati. Kriteriji dodjele udžbenika su: preporuka župnika ili neke od društvenih ustanova zaduženih za socijalna pitanja ...


AKCIJA ZA POMOĆ UČENICIMA

'Caritas' prikuplja i dijeli udžbenike

Izvor: Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije

Preporuča se roditeljima/učenicima uz preporuku donijeti popis traženih udžbenika s autorima. Svi koji udžbenike nude ili potražuju mogu se javiti na tel. 318-740. Popis traženih udžbenika može se poslati i na fax 318-744 ili na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

"Caritas poziva roditelje, učenike i škole da se uključe u ovu akciju kojom možemo svi zajedno barem malo ublažiti sve izraženije siromaštvo na našem području. Caritas želi unaprijed zahvaliti svima za svaki, i najmanji doprinos ostvarenju ove akcije", ističe u dopisu prof. Slavko Jerončić, ravnatelj Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije.

Povezani članci

Who's Online

We have 54 guests and no members online