DUMP organizira 'Školu osnova računalnih mreža'

dump - mrežeNakon ciklusa osnova programiranja, razvoja web stranica i bogatih desktop aplikacija, udruga agilnih mladih programera iz Splita "DUMP" organizira i "Školu osnova računalnih mreža". Kroz tri predavanja odlučili su na pristupačan način naučiti posjetitelje kako podesiti kućnu računalnu mrežu počevši od žičnog i bežičnog povezivanja računala, pa sve do spajanja cijele mreže na Internet. Polaznici će steći dovoljno znanja za uparivanje računala, konfiguraciju mrežne opreme, podešavanja bežičnog pristupa i načina kako zaštitit mrežu od uljeza ...

BESPLATNO NAUČI OSNOVE RAČUNALNIH MREŽA

Piše: Ilija Brajković / Bug.hr
Izvor: Bug.hr

Ciklus je besplatan i namijenjen svima koji se žele upoznati sa svijetom računalnih mreža, a nije potrebno nikakvo predznanje. Svi materijali i postupci korišteni na predavanjima će biti dokumentirani i dostupni polaznicima, a cjelokupni ciklus će biti dostupan i u obliku snimki predavanja na DUMP-ovom Vimeo kanalu.

Predavanja se održavaju subotom popodne u 17 sati na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A102, a počinju 02. ožujka 2013. Više informacija se može pronaći na službenim web stranicama udruge.

DUMP - mreže

Povezani članci

Who's Online

We have 167 guests and no members online