GASTRO 2013: Međunarodno natjecanje učenika u Omišu

Gastro natjecanjeOmiška srednja škola "Jure Kaštelan" je od 10. do 13. travnja domaćin 33. državnog i međunarodnog natjecanja Gastro 2013. Svoja znanja i vještine u kuhinji te za stolom, u osam će disciplina pokazati 92 učenika, a kroz zahtjevno natjecanje voditi će ih 50 mentora. Priredba se otvara u srijedu, s početkom u 20 sati u hotelu "Plaža" u Omišu. U četvrtak i petak za posjetitelje natjecanja organizirani su prezentacija autohtonih jela, te degustacija vina i maslinovih ulja, a 11. travnja u 9 sati u hotelu "Plaža" održati će se i okrugli stol na kojemu će sudjelovati dr. Ivica Vlatković, Zlatka Knezović, Iva Tomi Potrebuješ i Ana Mucalo. U priredbi će sudjelovati i gradski vrtići, škole, folkloraši i drugi ...

GASTRO 2013.

Gastro natjecanje 92 učenika u Omišu

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


srednja škola jure kaštelan omišOmiška srednja škola "Jure Kaštelan" je od 10. do 13. travnja domaćin 33. državnog i međunarodnog natjecanja Gastro 2013. koje u suradnji sa Zajednicom ugostiteljsko-turističkih škola organiziraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

U četvrtak 11. travnja i petak 12. travnja 2013. u vremenu od 8 do 21 sat u srednjoj školi „Jure Kaštelan“ i hotelu „Plaža“ u Omišu održat će se natjecanje učenika u svim disciplinama.

U Omišu se očekuje dolazak i ministra Jovanovića.

Povezani članci

Who's Online

We have 282 guests and no members online