Informativni sastanak za roditelje o mogućnosti produženog boravka djece u u OŠ Jesenice

Pozivamo sve zainteresirane i prijavljene roditelje da dođu da informativni sastanak o mogućnosti produženog boravka djece u u OŠ Jesenice u utorak, 4. lipnja 2019. s početkom u 18:30 h u prostorijama škole na Oriju. Dobiti će više informacija o planiranom produženom boravku koji se organizira od jeseni u našoj školi, uz napomenu da je to jedini produženi boravak na širem području do Splita, te se nadamo da će (pre)zaposleni roditelji i izvan našeg upisnog područja, koje je od Mutograsa do Duće-Luke, biti itekako zainteresirano za upis djece u našu školu.
Na taj način se i naša škola uključuje u trendove potreba mladih obitelji koje, nažalost, nemaju na raspolaganju "baka servis", a želja nam je i zadržati u našoj sredini učenike koji su do sada "bježali" u splitske škole zbog potrebe boravka i prehrane u školi, za vrijeme radnog vremena roditelja.
S obzirom na dosad iskazan interes anketiranih predškolaca, očekujemo da ćemo najesen krenuti s razrednim odjelom prvašića (jer je moguća kombinirana nastava u produženom boravku).
Na sastanku će zainteresirani roditelji dobiti više informacija o organizaciji rada i troškovnom stranom boravka. Naravno, pozvani su svi zainteresirani, ne samo oni već prijavljeni. Vidimo se u utorak u školi!

Informativni sastanak za roditelje o mogućnosti produženog boravka djece u u OŠ Jesenice

Piše: Ana Brničević
Izvor: OŠ Jesenice

OŠ Jesenice

Povezani članci

Who's Online

We have 88 guests and no members online