Radionice i edukacija o komunikacijskim i prezentacijskim vještinama za studente i mlade

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade koje će se održati u lipnju. A tema mjeseca je – "Komunikacijske i prezentacijske vještine". Ana Klancir uvest će zainteresirane u svijet upotrebe digitalnih medija u komunikaciji. Na Zoom radionicama će se govoriti o utjecaju medija u poslovnom komuniciranju, komunikaciji unutar organizacije, procesu komunikacije, vrstama komunikacije i teoriji digitalnih medija. Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Izvor: Dalmacija Danas

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.

Povezani članci

Who's Online

We have 313 guests and no members online