AIESEC Split organizira tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog i francuskog

Studenti i mladi volonteri neprofitne organizacije AIESEC u Splitu već dugi niz godina organiziraju projekt pod nazivom World in The City. Riječ je o projektu koji provodi edukacijske radionice stranih jezika, osnovne i napredne razine. Radionice su dugogodišnji projekt na kojemu se studente, mlade, ali i opću populaciju podučava određenim stranim jezicima. Strani praktikanti koji dolaze u Split, ne podučavaju samo svoj materinji jezik (engleski, njemački, španjolski i francuski) već polaznike upoznaju sa svojom kulturom, običajima, tradicijom. U sklopu ovog projekta bit će i organiziran događaj pod nazivom Global Village, koji ima za cilj predstaviti zemlje iz kojih strani praktikanti dolaze.
Trajanje radionica je 5 tjedana. Radionice se održavaju 3 puta tjedno u trajanju od 90 minuta. Studentima je pohađanje radionica besplatno, dok je za ostale cijena 150 HRK. Prijaviti se možete putem obrasca ovdje.

WORLD IN THE CITY

AIESEC SPLIT organizira tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog i francuskog

Izvor: Kastela.org

AIESEC je najveća međunarodna organizacija mladih na svijetu (djeluje aktivno u 127 zemalja, a ukupno u 140 zemalja na svijetu), koja je vođena od strane mladih ljudi koji imaju manje od 30 godina. Oni su nepolitička, neovisna i neprofitna organizacija čiji članovi nastoje poboljšati sebe i zajednicu te su posebno zainteresirani za svjetska pitanja, vodstvo te cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje.

Povezani članci

Who's Online

We have 256 guests and one member online

  • admin