Nebo još poklanja

astronomija Projekt "Nebo na poklon" po četvrti put kreće u škole. Škole u Dalmaciji, ali i širom Hrvatske trebale bi u ovim danima lipnja, ako već i nisu, primiti tiskanice koje sadrže plakate i letke s informacijama o ovom edukacijskom projektu kroz koji se učenici upoznaju sa znanstvenim metodama u astronomiji. Više o prijavama i kako se prijaviti, što je potrebno obaviti do 18. 6. 2007., te što slijedi nakon prijave pročitajte na stranici http://nebo.znanost.org. U prethodnom ciklusu ovog projekta nagradni fond - teleskope! - su "poharali" naši osnovnoškolci! Nagradu za najbolju školu osvojila je OŠ "Jesenice", a mlada dugoraćanka Danijela Vukasović proglašena je najboljom učenicom... Učenici, prijavite se! Nebo još poklanja ...

Priredio: Mladen Banović
Izvori: Nebo.znanost.org, Kaštela.org

Među nagrađenim je i Ana Tokić, koja je nagrađena za izvrsne komplete vježbi, a dolje navedeni učenici OŠ Jesenice pozvani su i uskoro će započeti s ljetnom školom astronomije.

- Suzana Bakota,
- Ana Tokić,
- Lorena Tomić,
- Danijela Vukasović
- Nena Velić
.

Učenici OŠ Jesenice s profesoricom Milom

Čestitamo našim učenicima i njihovoj ljupkoj i ponosnoj nastavnici Mili Pavković na uloženom trudu, ljubavi prema znanosti i na osvojenim nagradama koje su svojom marljivošću zaslužili!

Povezani članci

Who's Online

We have 190 guests and no members online