U tijeku su predupisi učenika u prvi razred osnovne škole

u školiOŠ Jesenice OrijObavještavamo roditelje djece koja su do 1. travnja tekuće godine navršila 6 godina života da se u mjesecu travnju vrše predupisi učenika u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2009./2010. U I. razred mogu se upisati i djeca koja do 1.travnja nisu navršila 6 godina, ako na zahtjev roditelja Povjerenstvo za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta utvrdi da dijete može pohađati školu, a isto mora odobriti Odsjek za opću upravu i društvene djelatnosti, pododsjek Omiš. Prijave za predupis u I. razred obavljat će se u OŠ Jesenice Dugi Rat u razdoblju od 01. - 30.travnja 2009. godine u vremenu od 8 do 18 sati. Roditelji čija djeca pohađaju predškolsku ustanovu u Dugom Ratu i Krilu Jesenice dobit će raspored testiranja, kod odgajatelja svog djeteta ...

OŠ JESENICE DUGI RAT

OBAVIJEST ZA  PREDUPIS UČENIKA U 1. RAZRED ŠKOLSKE GODINE 2009./2010.


1. 

djecaU 1. razred osnovne škole upisuju se djeca koja su do 1. travnja tekuće godine navršila 6 godina života.

U I. razred mogu se upisati i djeca koja do 1.travnja nisu navršila 6 godina, ako na zahtjev roditelja Povjerenstvo za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta utvrdi da dijete može pohađati školu, a isto mora odobriti Odsjek za opću upravu i društvene djelatnosti, pododsjek Omiš.

2. 

Prijave za predupis u I. razred obavljat će se u OŠ Jesenice Dugi Rat u razdoblju od 01. - 30.travnja 2009. godine u vremenu od 8 do 18 sati.

Za vrijeme uskršnjih praznika predupis će se obavljati u vremenu od 8 do 13 sati.


3.

Roditelji čija djeca pohađaju predškolsku ustanovu u Dugom Ratu i Krilu Jesenice dobit će raspored testiranja, kod odgajatelja svog djeteta.


DOKUMENTI ZA UPIS

1.  Rodni list
2.  Domovnicu

Dodatne informacije možete dobiti na tel. 734 - 625

 

Povezani članci

Who's Online

We have 87 guests and no members online