Godišnja skupština Udruge bivših studenata FESB-a

FESBudruga bivših studenata FESB-aUdruga bivših studenata Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Alumni FESB-a, okuplja diplomirane studente i prijatelje FESB-a s osnovnim ciljevima očuvanja tradicije i promicanja ugleda Fakulteta, promicanja ugleda inženjerske struke, izgradnje i jačanja poslovne suradnje između bivših studenata FESB-a te pružanja savjeta i potpore sadašnjim studentima. U četvrtak, 28. svibnja u 18:30 sati na FESB-u, Udruga organizira redovnu godišnju skupštinu koja je prilika da članovi porazgovaraju o aktivnostima prošle godine i planovima za sljedeću godinu. Ovaj put prilika je malo i svečanija obzirom da se slavi 5 godina postojanja Udruge. Kao i inače u ovakvim prigodama, organizirano je i zanimljivo predavanje, ovaj put profesora Ivice Veže o njegovim iskustvima i doživljajima s putovanja u Japan - "Tajne uspjeha japanskih poduzeća". Nakon predavanja za sve prisutne će biti organiziran i prigodni domjenak. Pozivamo i ovim putem sve bivše studente i prijatelje FESB-a da se učlane u Udrugu putem web stranica http://ubs.fesb.hr ili pozivom na telefon 021/305-770, te se na taj način povežu s kolegama s Fakulteta ...


5 GODINA UDRUGE BIVŠIH STUDENATA FESB-a

FESB

Izvor: ubs.fesb.hr

Udruga bivših studenata Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Alumni FESB-a, okuplja diplomirane studente i prijatelje FESB-a. Osnovana je 2004. godine s osnovnim ciljevima očuvanja tradicije i promicanja ugleda Fakulteta, promicanja ugleda inženjerske struke, izgradnje i jačanja poslovne suradnje između bivših studenata FESB-a te pružanja savjeta i potpore sadašnjim studentima.
 
Na FESB-u, koji dogodine slavi 50 godina od osnutka, do danas je diplomiralo više od 5000 studenata. Alumni udruga pokušava svojim aktivnostima potaknuti bivše studente na njihovo međusobno povezivanje i povezivanje s fakultetom koji su završili.

FESB

Jednom mjesečno Udruga organizira redovne susrete članova, najmanje jednom godišnje organiziramo izlete, posjete drugim institucijama, organiziramo različita znanstvena i popularna predavanja sadašnjim i bivšim studentima, pomažemo savjetima sadašnjim studentima u planiranju njihovih karijera, sudjelujemo i zajednički s Fakultetom organiziramo razne konferencije.
 
U četvrtak, 28. svibnja u 18:30 sati na Fakultetu, Udruga organizira redovnu godišnju skupštinu koja je prilika da članovi porazgovaraju o aktivnostima prošle godine i planovima za sljedeću godinu.

Ovaj put prilika je malo i svečanija obzirom da se slavi 5 godina postojanja Udruge. Kao i inače u ovakvim prigodama, organizirano je i zanimljivo predavanje, ovaj put profesora Ivice Veže o njegovim iskustvima i doživljajima s putovanja u Japan - "Tajne uspjeha japanskih poduzeća".

FESB

Nakon predavanja za sve prisutne će biti organiziran i prigodni domjenak.

Pozivamo i ovim putem sve bivše studente i prijatelje FESB-a da se učlane u Udrugu putem web stranica http://ubs.fesb.hr ili pozivom na telefon 021/305-770, te se na taj način povežu s kolegama s Fakulteta.

Povezani članci

Who's Online

We have 191 guests and no members online