Dugoraćani i Omišani se potukli ispred pekare u Omišu

kiflićiZbog čekanja u redu ispred pekare u Omišu u nedjelju navečer je izbila tučnjava između braće Alberta A. (23) i Besima A. (28) iz Dugog Rata s jedne strane te, Ivice G. (49) i Damira M. (42) iz Omiša s druge strane. Najprije su se ispred "Prve parne pekare" oko 2 sata ujutro posvađali da bi uskoro započeli i fizički obračun. Daljnju makljažu srećom su spriječili građani koji su se zatekli na mjestu događaja, no nisu uspjeli spriječiti ozljede. Braća Albert i Besim nedugo nakon tučnjave zatražila su liječničku pomoć te su im konstatirane lakše tjelesne ozljede u vidu posjekotina na rukama. Na hitnom medicinskom prijemu Omiš sat kasnije pojavili su se i Ivica te Damir te je potonjem pregledom konstatirana teška tjelesna ozljeda - dvostruka fraktura vilice ...

KRAFNE, KIFLIĆI...

Dugoraćani i Omišani se potukli ispred pekare u Omišu

Piše: Goran Knezović / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews

Svim sudionicima tučnjave, izuzev Damira M. koji zbog ozljeda nije mogao biti podvrgnut alkotestu, utvrđeno je prisustvo alkohola u krvi. Tako je Albertu izmjereno 0.48, Ivici 0.68 dok je Besim imao 1.33.

Protiv četvorke slijedi optužni prijedlog iz prekršaja protiv javnog reda i mira dok će uz to 28-godišnji Besim dobiti i kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede 42-godišnjem Damiru M. iz Omiša.

Povezani članci

Who's Online

We have 599 guests and no members online