Vlaho daje 500 eura za informaciju o ukradenim mu skuterima

biker VlahoPredsjedniku Moto kluba "Omiški Gusar" Ivici Vlahoviću Vlahi (48) ukradena su dva hondina skutera "lead" crvene boje, svaki od od sto kubika, doslovce ispred njegove obiteljske kuće na Mosorskoj cesti u Omišu. Ta cesta se nalazi u blizini hotela Vila Dvor, svega dvjestotinjak metara od omiškog mosta i nije isključeno da je skutere ispred kuće pokupio netko tko je kroz Omiš samo prolazio u tranzitu.  - Dajem nagradu od 500 eura svakome ko će svojom informacijom dovesti do toga da pronađem te skutere.. - kaže biker Vlaho ...

PA KUDA IDE OVAJ SVIJET

Vlaho daje 500 eura za informaciju o skuterima ukradenima ispred njegove kuće

Piše: Marko Didić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Ja mislim da ih je netko ukrao i jednostavno strpao u kombi i nakon toga odjurio. Riječ je o dva hondina skutera "lead" svaki od od sto kubika crvene boje starih četiri godine. Jedan je moj, a jedan je od mog brata blizanca Tonća. Skuteri su se nalazili ispred naše obiteljske kuće, a uz njih je na parkirališnom mjestu bio i automobil.

- Dajem nagradu od 500 eura svakome ko će svojom informacijom dovesti do toga da pronađem te skutere", kaže nam Vlaho koji je krađu primjetio u utorak ujutro kad se ustao te je događaj odmah prijavio omiškoj policiji.

Skuteri vrijede oko dvadesetak tisuća kuna, ali su popularni omiški blizanci jako vezani za njih i oni za njih imaju puno veći značaj i vrijednost. Na znanje svima koji mogu pomoći da se riješi ovaj slučaj.