Podstrana: Oteo navodnog ljubavnika svoje djevojke

Ljubavni trokutPolicija je u utorak uhitila 39-godišnjeg muškarca iz Podstrane osumnjičenog za protupravno oduzimanje slobode 33-godišnjem sumještaninu. Iako čitava zavrzlama još nije riješena, sve je čini se kulminiralo zbog ljubomore kada se 39-godišnjak putem telefona sa šest godina mlađim muškarcem dogovorio da se nađu, navodno kako bi riješili "ljubavni trokut" i svađu oko djevojke 39-godišnjaka ...

DRAMA OD PODSTRANE DO TUGARA

Namamio ga da riješe svađu zbog cure pa ga oteo i vozao u autu - izazvao sudar i teško ozlijedio nedužnog vozača

Izvor: Slobodna Dalmacija

U Podstrani su se našli oko 17 sati; 39-godišnjak je odmah zaključao sva vrata svog BMW-a, nije htio 33-godišnjaka pustiti vani već je krenuo put Žrnovnice.

Međutim, nešto više od pola sata kasnije policija je obaviještena o čitavom događaju nakon čega je krenula potraga za vozilom i dvojcem. Oko 18 sati stiže pak nova dojava - traženi BMW je u Tugarama imao prometnu nesreću!

Tridesetdevetogodišnjak je, vjerojatno uzrujan i van sebe, izgubio nadzor nad automobilom i prešao u suprotnu traku gdje se frontalno zabio u Škodu Octaviju kojom je upravljao 31-godišnjak.

Svim je sudionicima pružena liječnička pomoć - dvojica iz BMW-a su lakše ozlijeđena dok je teško stradao vozač Škode. On je zadržan na daljnjem liječnju u splitskoj bolnici.

Podstrana

Na koncu je 33-godišnjak prijavio šest godina starijeg muškarca za protupravno oduzimanje slobode koji je uz kaznenu prijavu tijekom srijede doveden pritvorskom nadzorniku.

Povezani članci

Who's Online

We have 56 guests and no members online