Omišanki prijateljica ukrala nakit od 150.000 kuna

Omišanki ukraden nakitNa Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu ovih se dana privodi kraju istraga o teškoj krađi u kolovozu prošle godine tijekom koje je I.K. iz Omiša ostala bez nakita vrijednog 150 tisuća kuna. Naime, omišanka je početkom kolovoza prošle godine s nekoliko prijateljica otišla za vikend u Budvu te je jednu od svojih do tada najboljih prijateljica Sanitu B. zamolila da joj taj vikend pričuva djecu. Za tu joj je uslugu i platila, a kad se vratila s vikenda, nakon nekoliko dana, vidjela je da joj iz kutije s nakitom nedostaje veća količina nakita ...

POLICIJA NAŠLA DIO UKRADENOG NAKITA

Omišanki prijateljica ukrala nakit od 150.000 kuna

Izvor: Slobodna Dalmacija

Iznenađena Omišanka odmah je sve prijavila splitskoj policiji koja je revno prionula na traganje za lopovom. Danima su istražitelji uporno, po splitskim trgovinama za otkup zlata i zlatarnicama, tragali za skupocjenim komadima nakita.

Prodala u bescjenje

I onda, u listopadu prošle godine enigma je napokon riješena. U jednoj od trgovina za otkup zlata istražitelji su otkrili jedan komad ukradenog nakita te su doznali da je nakit prodala upravo Sanita B..

Tijekom istrage otkrili su da je nakit prodala u nekoliko različitih trgovina, i to za pet tisuća eura, dakle oko pet puta jeftinije od njegove stvarne vrijednosti.

Povezani članci

Who's Online

We have 328 guests and no members online