U Ruskamenu i dalje napeto

Napetost na relaciji mještana Ruskamena i poduzetnika Josipa Milavića ne jenjava. Mještani Ruskamena ne odustaju od traženja prava na put koji od Jadranske magistrale do mora vodi uz hotel koji je u vlasništvu Milavića, a ne odustaje ni on. Jučer je na spornu lokaciju doveo bager koji je blokirao promet kroz zemljište u turističkoj zoni Ruskamen koja se u zemljišnim knjigama vodi kao vlasništvo Republike Hrvatske, piše Slobodna Dalmacija.
Baš kao što mještani Ruskamena kod Omiša ne odustaju od traženja prava na put koji smatraju javnim i koji od Jadranske magistrale do mora vodi uz hotel u vlasništvu poduzetnika Josipa Milavića, tako ni on ne popušta u tvrdnjama da je put u vlasništvu njegovog hotela.
Podsjetimo, prvo je Milavić stavio rampu, koju su mještani uklonili. Potom su na istom mjestu osvanuli kameni blokovi, a kad su i njih maknuli, u "najnovijoj epizodi" Milavić je doveo bager kao prepreku na spornoj lokaciji i tako blokirao prolazak prometa kroz zemljište u turističkoj zoni Ruskamen, koje se u zemljišnim knjigama vodi kao vlasništvo Republike Hrvatske.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Povezani članci

Who's Online

We have 225 guests and no members online