Djevojku autom pokušao izgurati s ceste

asfaltMate Skender, dvadesetosmogodišnjak iz Dugog Rata, priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Splitu nakon što je s ceste svojim automobilom pokušao izgurati dvadesetšestogodišnju M. B. u drugom vozilu. Prema prijavi imotske policije, gdje je mladić priveden na kriminalističku obradu, sumnjiči se za dovođenje u opasnost života općeopasnom radnjom. Navodno je u večernjim satima parkiran u automobilu u Čaporicama kod Trilja, uz prometnicu gdje je znao da će proći djevojka, čekao njen automobil i potom krenuo za neuzvraćenom ljubavi - nekoliko puta je, naglim kočenjem i izguravanjem vozila, ugrozio život djevojke u drugom automobilu zbog čega ga je M. B. prijavila policiji, a oni nedugo potom uhitili ...

Djevojku autom pokušao izgurati s ceste

Mladića iz Dugog Rata sumnjiči se za dovođenje u opasnost života općeopasnom radnjom

Piše: Zoran Podrug / Vjesnik
Izvor: Vjesnik

Osim pretrpljenog šoka i manjih oštećenja na automobilu, nije bilo ozbiljnijih posljedica.

Istražni sudac ga je nakon saslušanja pustio na slobodu. Mladić je iznio svoju obranu, tvrdi da nije bilo nikakvog izguravanja s ceste već da je došlo do lakše prometne nesreće potpuno nevezano uz njihov odnos, kao i da je policajce zbog nesreće pozvao upravo on.

Mate Skender inače je već prijavljivan zbog prijetnji, čini se da mladić ima svojevrsnih problema u komunikaciji sa suprotnim spolom.

Naime, tri puta je prijetio bivšoj djevojci dok je radila u lokalnom fast-foodu, što je i ta cura prijavila inspektorima.

Who's Online

We have 508 guests and no members online