Teška prometna nesreća na Dućama

posljednji pozdravcestaMladić iz Dugog Rata Ratko Ðurić (19) izgubio je život u teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 2 sata ujutro dogodila na magistrali u Dućama na predjelu Luka, dok su još dvije osobe ozlijeđene. Opel Vectrom je iz smjera Omiša prema Splitu upravljao Dominik M. (21), a s njim su se nalazili Ratko Ðurić i Dina U. (22), svi iz Dugog Rata. Dominik je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine vožnje prešao u suprotnu traku, gdje se stražnjim dijelom automobila zabio u stablo i zbog zanošenja završio na plaži, dva metra ispod razine ceste... Izražavamo iskrenu sućut obitelji i prijateljima preminulog mladića ...


19-godišnji suvozač poginuo nakon slijetanja s ceste

Izvor: HINA, SD 

Hitna pomoć je nakon nesreće sve nastradale prevezla u KBC Split. Unatoč naporima liječnika da ga održe na životu Ratko Ðurić je od zadobivenih teških ozljeda preminuo jutros u 3,05 sati.

Dominik je hospitaliziran s višestrukim prijelomima rebara, dok je Dina  prošla s lakšim ozljedama. Djevojka ima istegnuće vratnih mišića, te je zadobila udarac u trbuh.

posljednji pozdrav

Povezani članci

Who's Online

We have 388 guests and no members online