Predstavljena knjiga 'Rastimo u vjeri, nadi i ljubavi'

Don Ljubo Bodrožić i don Žarko Vladislav 
Ošap na misnom slavlju u OmišuUdruga 'Vojska Bezgrješne' u utorak je u velikoj dvorani nadbiskupskog sjemeništa u Splitu predstavila javnosti knjigu – Priručnik za župnu i obiteljsku katehezu "Rastimo u vjeri, nadi i ljubavi" banjalučkog svećenika don Žarka Vladislava Ošapa. Knjigu je predstavio don Jure Vrdoljak, o. Luka Prcela, vjeročiteljica Ružica Matijević, Borko Gunjača iz Obiteljske zajednice 'Karol i Emilija' i sam autor don Žarko, a u programu su pjesmom sudjelovali don Marko Klarić, bolnički kapelan i Tihana Trgo. O, Marijo bez grijeha začeta, moli za nas koji se tebi utječemo! ...


Piše: Borko GunjačaNedjelja solidarnosti u Omišu


Piše: Silvana Burilović
Izvor: Splitsko-makarska nadbiskupija


U povodu Tjedna solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini, u nedjelju 7. ožujka u crkvi sv. Mihovila u Omišu, misno slavlje predvodio je don Žarko Vladislav Ošap, svećenik Banjalučke biskupije.

Tom je prigodom predstavljena i njegova knjigaRastimo u vjeri, nadi i ljubavi“, koja je izišla već u drugom izdanju. Dobro uređena knjiga na 450 stranica svojevrsni je priručnik za župne i obiteljske kateheze.


Don Ljubo Bodrožić i don Žarko Vladislav 
Ošap na misnom slavlju u crkvi sv. Mihovila u Omišu
Don Ljubo Bodrožić i don Žarko Vladislav Ošap na misnom slavlju u Omišu


Uz župnika don Ljubu Bodrožića knjigu su predstavili: Borko Gunjača, svjedočeći iz vlastitog iskustva kako je ova knjiga uistinu praktična i prikladna za svaku obitelj i pojedinca, te vjeroučiteljica Ružica Matijević, koja je naglasila da je knjiga izvrstan priručnik za vjeroučitelje.

Don Žarko Vladislav Ošap gostuje u još dvije župe toga kraja: u ponedjeljak 8. ožujka u župi sv. Petra na Priku i utorak 9. ožujka u župi sv. Petra u Jesenicama, u crkvi na Sumpetru.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 271 guests and no members online