Predstavljamo: Ana Brničević, kandidatkinja za vijećnicu i načelnicu općine Dugi Rat

Ana BrničevićOsim šta sam rođena u Splitu, čitav svoj život živim u obiteljskoj kući u Oriju. Sa dobrom ekipom, još iz vrtića, nastavila sam se družiti u osnovnoj školi ("Slavko Kadić"), pa i kroz izviđače (OI "Pave Mandić") i nosimo divne uspomene veselog djetinjstva i mladosti. Kao Šuvarov školarac, tragajući za programom koji je najsličniji gimanzijskom, završila sam usmjerenje "suradnik u predškolskom odgoju". Ne želeći otići iz Splita, izbor za nastavak školovanja, društvenog smjera, je bio: Pravni fakultet. Udala sam se kao apsolventica i moja kćerkica je imala 3 mjeseca kada sam nastavila polagati preostale ispite i diplomski.. Najvažniji događaji u mom životu su majčinstvo i to dvostruko! Kroz svoj život u malome mistu, vjetrovite i burne zime sam kratila stjecanjem novih znanja i vještina ...

LOKALNI IZBORI

Spremna za nove izazove i nove zadaće

Piše: Ana Brničević

Kroz svoj život u malome mistu, vjetrovite i burne zime sam kratila stjecanjem novih znanja i vještina: od tečajeva stranih jezika (uz školski engleski, talijanski, njemački, španjolski) preko kompjuterskih vještina, raznih seminara vezanih za prodajne vještine do licence za otpremništvo, licence voditelja turističke poslovnice i licence za ovlaštenog agenta za posredovanje nekretninama - do postdiplomskog studija Poslovne ekonomije, smjer Management.

S obzirom da sam u svom radnom iskustvu ( 23 god ) obavljala poslove: zamjenika direktora privatne firme ("Mare Nostrum"), referenta u turističkoj agenciji, pratitelja grupa, ("SEM Marina"), recepcionera u hotelu, voditelja prodaje i marketinga (" Hotel Split"), marketing managera turističkog projekta za strane investitore ("Landmark"),voditelj prodaje i marketinga u nekretninama ("Elanija"), ne bojim se novih izazova i novih zadataka. Kao posljedica krize, trenutno sam nezaposlena ,ali educiram privatne iznajmljivače u turizmu na području TZ splitsko-dalmatinske županije.

Uvijek sam se rado uključivala u društveni rad zajednice, te bila predsjednica Društva Poljičana, Priko, ogranak Dugi Rat, tajnica kulturno- povijesne udruge Spalatos iz Splita, te sada predsjednica udruge Tvornica iz Dugog Rata.

ana brničević

Zbog života u općini Dugi Rat, gdje moji preci već generacijama ugodno žive i djeluju, osjećam potrebu i želju da i sama još jače doprinesem kvaliteti života svoje sredine, te se u svojoj 50.-oj godini osjećam dovoljno iskusnom da se borim za poziciju vijećnice i načelnice općine Dugi Rat.

Povezani članci

Who's Online

We have 79 guests and no members online