Izbori: Danas istječe rok za predaju izbornih lista

izboriDanas istječe rok za predaju izbornih lista. Nakon dva dana liste bi trebale biti i službeno potvrđene. Pozivamo naše buduće načelnike i nositelje nezavisnih lista za općinsko vijeće, da nam u elektronskom obliku dostave sastav svoje liste i svoje programe rada, naravno, ako to uopće žele. Umjesto skupog predizbornog marketinga koje se svodi na plakatiranje svih dostupnih površina, radijske reklame, te na blaćenje drugih u komentarima i forumu pod krinkom anonimnosti, zapitajmo se zar ne bi bilo lijepo i korisno da ovdje (ili negdje drugdje) možemo pročitati i saznati kako se naši novi načelnici misle uhvatiti u koštac s brojnim problemima i problemčićima naše male Općine, te kojim mjerama i u kom vremenskom roku ih planiraju rješiti, te kojim argumentima nas misle uvjeriti da to što su isplanirali mogu i realizirati, i da su oni baš ti sposobni i moralni lideri kojima trebamo dati svoj glas na izborima... Ako bude interesa javnosti i kandidata, te  mogućnosti, zar ne bi bilo lijepo i nama korisno posjesti sve kandidate zajedno za okrugli stol u hotelu "Dalmacija" i uz kavu i par vještih moderatora, kamere TV Dugi Rat i publiku, popričati o vizijama dugoratske budućnosti i mjerama kako ih ostvariti ...

Piše: Mladen Banović

Kako se stranke i liste promoviraju uoči ovih izbora možete provjeriti na sljedećim linkovima:

Nova Generacija (Split)

Joško Berket (Kaštela) - PDF

HDZ županije splitsko-dalamtinske

SDP lokalno

...


izbori

I još nešto, jedna mala obavijest. U ovo predizborno vrijeme pomnije ćemo paziti na komentare i postove koje anonimci ostavljaju na ovim stranicama.

Pravila su pravila

Nema vrijeđanja, zloupotreba, nema VELIKIH slova, a na skretanja s teme, anonimna prozivanja i ostale manipulacije, te prijave korisnika reagirati ćemo - brisanjem!

Bez pardona i bez diskusije. Red se mora znati. A ako stvari eskaliraju nećemo se libiti ni od privremenih onemogućivanja unosa komentara bez provjere istih. Jedno je baš na snazi u vrijeme pisanja ovog teksta.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 161 guests and no members online