HDZ se brine o svojim stranačkim vojnicima

HDZ je izbacio Radu Buljubašića iz strankeHDZRade Buljubašić izbačen je iz HDZ-a samo dan nakon što su mediji otkrili da je zaposlen u HEP-u, a na poslu se uopće ne pojavljuje. Umjesto na svom radnom mjestu, Buljubašić već godinama radi u središnjici HDZ-a na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma. Predsjedništvo stranke s Jadrankom Kosor na čelu jednoglasno je odlučilo da Buljubašića izbriše iz članstva zbog 'nanošenja štete ugledu stranke', no svoj potez nije obrazložilo, tako da je nejasno ostalo je li Buljubašić ugledu naštetio zato što je vrijeme, umjesto na radnom mjestu, provodio u središnjici stranke, ili zato što je priznao što radi. Buljubašić je čak ustvrdio da mu je upravo HDZ omogućio da dobiva sigurnu plaću u HEP-u za posao koji nije radio, a izjavio je i kako je sve to dobio zato što "HDZ brine o svojim stranačkim vojnicima" ...

REKRŠIO ZAKON ŠUTNJE
 
 Izvor: Večernji List, Monitor.hr

 
Nakon što ga se HDZ odrekao Buljubašić bi lako mogao završiti kao jedini krivac za cijelu aferu, a oni koji su mu sve to omogućili mogli bi ostati nekažnjeni.

Rade Buljubašić

– Izbačen je iz članstva jer se nije držao dogovorenog – rekao je Ivan Jarnjak ne objasnivši što je to s Buljubašićem bilo dogovoreno.

Donedavnoga glavnog tajnika stranke novinari su upitali i je li Buljubašić zapravo kažnjen jer je prekršio omertu, zakon šutnje, no Jarnjak je odbio odgovoriti na to pitanje.
 

PROČITAJTE VIŠE...
http://www.vecernji.hr/vijesti/bajic-istrazuje-hep-buljubasic-izbacen-hdz-a-clanak-8293

Povezani članci

Who's Online

We have 168 guests and no members online