Slijedi još gora presuda

ante nobiloOdvjetnik Anto Nobilo, koji je u Haagu branio generala Tihomira Blaškića, kazao je u intervjuu Dnevnom avazu da će presuda Jadranku Prliću i ostalima iz vojno-političkog vrha takozvane HR Herceg-Bosne biti dvostruko gora za Hrvatsku od nedavne odluke u slučaju Gotovina. "Bit će utvrđeno da su ta djela počinjena u okolnostima međunarodnog oružanog sukoba, to jest BiH, odnosno Bošnjaka i Hrvatske. Budući da je sukob bio na teritoriji BiH, Hrvatska će tu biti označena kao agresor", smatra Nobilo ...


ANTE NOBILO:

SLIJEDI JOŠ GORA PRESUDA

Hrvatska će u Haagu biti proglašena agresorom na BiH

Izvori: Dnevni Avaz, Nacional

Tuđman i Šušak"Rat u BiH, pravno gledajući, ilegalno su vodili Franjo Tuđman i vrh hrvatske države. Sabor, koji je jedini bio nadležan za upotrebu Hrvatske vojske van granica zemlje, nikada nije donio odgovarajuću odluku u vezi s tim. Deklaracijom o Domovinskom ratu iz 2000. godine, Sabor je samo zaštitio ilegalnu upotrebu Hrvatske vojske.

Projekt Herceg-Bosne bio je marionetski projekt u rukama vrha HDZ-a i Tuđmana. Cijela Herceg-Bosna djelovala je kao agent u ime Hrvatske, jednako kao što su SAO Krajina i pobunjeni Srbi u Hrvatskoj djelovali u ime i za račun Srbije. To vam je isti paralelizam", zaključio je Nobilo.

Who's Online

We have 122 guests and no members online