Županija krenula agilnije u privlačenje EU novca za lokalne projekte

LavKliška tvrđava, obnova ekosela na otocima i u Zagori te obnova tematskih staza na omiškom području, samo su dio projekata u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji će se financirati novcem Europske unije, a prvi projekti počet će se provoditi već početkom sljedeće godine. Zahvaljujući Regionalnoj razvojnoj agenciji, te ljudima u Županiji koji brinu o europskim fondovima, ova je županija dobila četiri značajna projekta koja vrijede više od četiri milijuna eura, što ne polazi za rukom ni mnogo razvijenijim regijama. Stoga su se u Županiji jučer čule samo riječi pohvale, i to od čelnika, župana Ante Sanadera, i najbližh suradnika ...


ŽUPAN ANTE SANADER

Prvaci smo u korištenju novca iz Europe

Piše: Odjana Koharević / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

- Čestitam svima, jer ste vi zaslužni za ovaj veliki uspjeh, a naša županija je sigurno prva među hrvatskim županijama po korištenju sredstava iz Europe – kazao je župan Ante Sanader.

župan Ante Sanader

Zadovoljstvo je bilo očito kod svih u Razvojnoj agenciji. Srećko Radnić, direktor županijske Razvojne agencije, najavljuje kako će od Europe tražiti i nova sredstva, jer još je mnogo projekata, od socijale preko turizma, kulture do poljoprivrede, koji se mogu financirati novcem iz Europske unije.

Povezani članci

Who's Online

We have 86 guests and no members online