Uključite se u izradu Strategije razvoja Grada Omiša i njegovog zaleđa

I dok o izradi Strategije razvoja općine Dugi Rat od naših općinara šira javnost teško da može čuti ništa novo, iako je ista trebala biti (a možda i jest?) završena još početkom ove godine, evo par rečenica o Strategiji razvoja grada Omiša i njegovog zaleđa...
Grad Omiš poziva svu zainteresiranu javnost na uključivanje u proces izrade Strategije razvoja Grada Omiša do 2020. godine i to kroz sudjelovanje u fokus grupama na teme: Gospodarski razvoj Grada Omiša, Turizam i kultura Grada Omiša, Društveni razvoj Grada Omiša, Okoliš i infrastruktura Grada Omiša, Upravljanje razvojem u zaobalju Grada Omiša i Upravljanje razvojem u priobalju Grada Omiša...

POZIV NA SUDJELOVANJE U FOKUS GRUPAMA ZA POTREBE IZRADE STRATEGIJE RAZVOJA GRADA OMIŠA DO 2020.

Izvor: Omis.hr

Grad Omiš u procesu je izrade Strategije razvoja do 2020. godine čiji je izrađivač tvrtka Urbanex d.o.o. Radi se o strateškom dokumentu koji će biti od presudne vaţnosti za sveukupni razvoj Grada Omiša u narednom razdoblju.

U svrhu izrade što kvalitetnije i obuhvatnije Strategije, formirali smo fokus grupe sastavljene od ključnih dionika iz javnog, privatnog i civilnog sektora na kojima će biti cilj prepoznati glavne probleme i potencijale u društvenom, gospodarskom, okolišnom i infrastrukturnom razvoju Grada Omiša te ponuditi potencijalna rješenja za budući razvoj.

Poziva se sva zainteresirana javnost na sudjelovanje u procesu, prema slijećem rasporedu:

08. rujna 2016.g. (četvrtak)

08:00 sati – Gospodarski razvoj Grada Omiša
10:00 sati – Turizam i kultura Grada Omiša
13:00 sati – Društveni razvoj Grada Omiša
15:00 sati – Okoliš i infrastruktura Grada Omiša

09. rujna 2016.g. (petak)

09:00 sati - Upravljanje razvojem u zaobalju Grada Omiša
11:00 sati - Upravljanje razvojem u priobalju Gra da Omiša

Predviđeno trajanje svake fokus grupe je najviše 2 sata, a mjesto održavanja je u Omišu na adresi Ulica F. Benkovića 1/I (iznad poslovnice PBZ banke ).

Svoje sudjelovanje potvrdite putem adresa elektronske pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , odnosno telefonom na brojeve 021/755 - 500, 755 - 505 ili 863 - 538 najkasnije do 06. rujna 2016. godine.