Naš je cilj da Podstrana postane Splitska Opatija

Mladi HDZ Podstrane vjeruju svojim starijim kolegama i na slijedećim lokalnim izborima imat će apsolutnu podršku - zaključeno je na 19. godišnjici proslave HDZ-a Podstrane. "Tijekom protekle dvije godine uspjeli smo riješiti važne projekte za Podstranu...", rekao je Ante Šiško, predsjednik HDZ-a Podstrane, a načelnik Općine Mario Tomasović je istakao kako će slijedeći projekti preporoditi Podstranu i to: završetak splitske zaobilaznice, izgradnja i uređenje šetnice i plaža uzduž podstranske rivijere, te izgradnja brze ceste Split - Omiš, kao i uređenje zemljišnih knjiga i Prostornih planova kojima je vizija i cilj da Podstrana postane Splitska Opatija ...

HDZ PODSTRANA
 
Naš je cilj da Podstrana postane Splitska Opatija
 
Tekst i slike: Davor Grgat 

 

"Tijekom protekle dvije godine uspjeli smo riješiti važne projekte, u koje u prvom redu ubrajam prostorni plan te gotovo sve urbanističke planove, koji su temelj budućem razvoju našega mjesta. Ja mogu reći da smo odradili, politički gledano, veliki i važan posao, u smislu konačnog definiranja prostora", istakao je Ante Šiško, predsjednik HDZ-a Podstrane.

HDZ Podstrana


Načelnik općine Mario Tomasović, ističe kako će slijedeći projekti preporoditi Podstranu i to: Završetak splitske zaobilaznice, izgradnja i uređenje šetnice i plaža uzduž podstranske obale, te izgradnja brze ceste Split - Omiš, kao i uređenje zemljišnih knjiga i Prostorni planovi kojima je vizija i cilj da Podstrana postane Splitska Opatija ... 
 
Na 19. godišnjici proslave HDZ-a Podstrane uz domaćine nazočili su i Kruno Peronja, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, Jozo Balić splitski dogradonačelnik, Ivan Škaričić, omiški gradonačelnik, Ivan Akrap, direktor splitske Pošte i drugi.

HDZ Podstrana


Kruno Peronja, je u kratkom pozdravu, odao priznanje  stranačkim kolegama, ali i ustvrdio da su njihovi dosadašnji rezultati najbolja garancija da će i na slijedećim izborima isti biti prepoznati i dobiti povjerenje građana za novi mandat.

Povezani članci

Who's Online

We have 74 guests and no members online