Za udruge: Program Europa za građane

Ured za udruge Vlade RH u svojstvu kontakt točke promovirao je program Europa za građane. Ovim programom iz fondova Europske unije moguće je između ostalog financiranje lokalnih potreba organizacija nevladinog sektora kojima se provodi zbližavanje građana Europe kroz kulturu, šport i obrazovanje na partnerskim osnovama. Postupak financiranja znatno je pojednostavljen pa to ovaj program čini interesantnim onima koji su kod apliciranja svojih projekata kroz razne druge fondove imali tehničkih poteškoća. Pravila, mjere, aktivnosti i rokovi za uključivanje u program Europa za građane, kao i tehničku potporu ili traženje partnerskih organizacija, može se dobiti kod Ureda za udruge, Vukovarska 78., Zagreb, tel. 01/6106500, fax. 01/6109972 ili na www.uzuvrh.hr.

EUROPA ZA GRAÐANE

Izvori: Ured za udruge pri Vladi RH, Omis.hr

U sklopu Ureda za udruge je odnedavno uspostavljena Služba tehničke podrške za program Europa za građane, putem koje možete zatražiti sve potrebne informacije vezane uz Program.

Pozivamo vas da ih kontaktirate putem elektronske pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefonskog broja 01/ 610 95 58.

Zainteresirani mogu "prolistati" i službeno izdanje hrvatske verzije Programskog vodiča za program Europa za građane kojeg mogu preuzeti na sljedećem linku - http://www.uzuvrh.hr/stranica.aspx?pageID=114 .

Povezani članci

Who's Online

We have 198 guests and no members online